Portioner i alt: 2
Pr. portion: 331 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Friske tomater: 500 gram
- Løg: 160 gram
- Hvidløg: 10 gram
- ‘Grøn pesto: 2 gram
- Olivenolie: 1 tsk.
- Oma madlavningsfløde 4%: 100 gram
- Fuldkornssandwichbrød: 2 skiver
- Cheddarost: 30 gram
- Vegeta: 2 tsk. (Grøntsagsboullion tern kan bruges)
- Tørret oregano: 1 tsk.
- Salt: smag til efter behov.
- Peber.
- Sukker: 1 tsk
- Parmesanost: 30 gram
- Frisk basilikum: 10 gram
Instruktioner
- Blancher tomaterne, og pil skindet af.
- Kom løgtern ned i en gryde sammen med pillede hvidløg, og olivenolie. Svits det hele i par minutter.
- Tilsæt de pillede tomater ned til løg, lad det stege indtil tomaterne er bløde. Tilsæt alle krydderier.
- Tilsæt cirka 650 ml vand ned i gryden med tomaterne. Lad det hele simre i cirka 15-20 min.
- Hæld madlavningsfløde ned til tomaterne, lad det simre yderligere i 2-3 min.
- Lav en sandwich med cheddarost, og kom det i en panini grill, eller ovnen. Indtil osten er helt smeltet.
- Blend suppen ved hjælp af en blender, eller stavblender.
- Hæld suppen op i suppeskål, og top med frisk basilikum, lidt pestoolie, frisk revet parmesan ost og grilled cheese stykker.