Tomatsuppe

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 331 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

  • Friske tomater: 500 gram
  • L√łg: 160 gram
  • Hvidl√łg: 10 gram
  • ‘Gr√łn pesto: 2 gram
  • Olivenolie: 1 tsk.
  • Oma madlavningsfl√łde 4%: 100 gram
  • Fuldkornssandwichbr√łd: 2 skiver
  • Cheddarost: 30 gram
  • Vegeta: 2 tsk. (Gr√łntsagsboullion tern kan bruges)
  • T√łrret oregano: 1 tsk.
  • Salt: smag til efter behov.
  • Peber.
  • Sukker: 1 tsk
  • Parmesanost: 30 gram
  • Frisk basilikum: 10 gram

Instruktioner

  1. Blancher tomaterne, og pil skindet af.
  2. Kom l√łgtern ned i en gryde sammen med pillede hvidl√łg, og olivenolie. Svits det hele i par minutter.
  3. Tils√¶t de pillede tomater ned til l√łg, lad det stege indtil tomaterne er bl√łde. Tils√¶t alle krydderier.
  4. Tilsæt cirka 650 ml vand ned i gryden med tomaterne. Lad det hele simre i cirka 15-20 min.
  5. H√¶ld madlavningsfl√łde ned til tomaterne, lad det simre yderligere i 2-3 min.
  6. Lav en sandwich med cheddarost, og kom det i en panini grill, eller ovnen. Indtil osten er helt smeltet.
  7. Blend suppen ved hjælp af en blender, eller stavblender.
  8. Hæld suppen op i suppeskål, og top med frisk basilikum, lidt pestoolie, frisk revet parmesan ost og grilled cheese stykker.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*