Portioner i alt: 3
Pr. portion: 269 kcal
Tilberedningstid: 20 min
Ingredienser
- Kartofler: 500 gram
- Porre: 95 gram
- Løg: 152 gram
- Rapsolie: 1 tsk.
- Oma madlavningsfløde 4%: 100 gram
- Timian tørret: 1 tsk.
- Vegeta: 2 tsk. (1 grøntssagsboullion tern kan bruges)
- Salt. (Smag til undervejs)
- Peber.
- Kalkunbacon tern: 150 gram
- Pesto grøn: 1 spsk
- HK. Purløg: 6 gram
Instruktioner
- Skyl, skræl og skær kartoflerne i små tern, det samme gør du med porre og løg.
- Kom kalkunbacon ned i en forvarmet ovn, og lad det bage indtil sprød.
- Kom løg og porre ned i en pande med olie, svits løgtern indtil løg begynder at blive bløde.
- Tilsæt kartoflerne, og krydderierne.
- Slut af med at hælde vand i, nok til at dække dem + 5 cm over. Lad det koge indtil kartoflerne er helt møre.
- Tilsæt fløde og lad suppen simre i cirka 2-3 min, inden du blender den i en blender eller med stavblender.
- Top suppen med sprøde bacon tern, purløg og en lille knivspids pesto for smagens skyld.