Kartoffel/porre Suppe med sprøde bacon tern

Portioner i alt: 3
Pr. portion: 269 kcal
Tilberedningstid:  20 min

Ingredienser

  • Kartofler: 500 gram
  • Porre: 95 gram
  • Løg: 152 gram
  • Rapsolie: 1 tsk.
  • Oma madlavningsfløde 4%: 100 gram
  • Timian tørret: 1 tsk.
  • Vegeta: 2 tsk. (1 grøntssagsboullion tern kan bruges)
  • Salt. (Smag til undervejs)
  • Peber.
  • Kalkunbacon tern: 150 gram
  • Pesto grøn: 1 spsk
  • HK. Purløg: 6 gram

Instruktioner

  1. Skyl, skræl og skær kartoflerne i små tern, det samme gør du med porre og løg.
  2. Kom kalkunbacon ned i en forvarmet ovn, og lad det bage indtil sprød.
  3. Kom løg og porre ned i en pande med olie, svits løgtern indtil løg begynder at blive bløde.
  4. Tilsæt kartoflerne, og krydderierne.
  5. Slut af med at hælde vand i, nok til at dække dem + 5 cm over. Lad det koge indtil kartoflerne er helt møre.
  6. Tilsæt fløde og lad suppen simre i cirka 2-3 min, inden du blender den i en blender eller med stavblender.
  7. Top suppen med sprøde bacon tern, purløg og en lille knivspids pesto for smagens skyld.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*