Portioner i alt: 1
Pr. portion: 470 kcal
Tilberedningstid:  45 min
Ingredienser
- Bagekartoffel: 270 gram (216 kcal)
 - Rød peberfrugt: 45 gram (14 kcal)
 - Grøn peberfrugt: 60 gram (15 kcal)
 - Gul peberfrugt.: 46 gram (12 kcal)
 - Fersk kyllingebryst: 130 gram (143 kcal)
 - Philadelphia 12%: 15 gram (35 kcal)
 - Mozzarella 13%: 15 gram (36 kcal)
 - Krydderier efter ønske, jeg brugte Vegeta, og peber 👌🏻
 
Instruktioner
- Halvere kartoffel, og bag i ovnen indtil færdigbagt, eller indtil en kniv går nemt igennem dem.
 - Skær grøntsager, og kylling i små tern. Steg det med krydderierne.
 - Udhul de bagte kartofler, kom mosen i en skål sammen med Philadelphia, mozzarella, salt og peber rør godt sammen.
 - Fyld de tomme kartoffelskaller med kartoffelmos, stegte kylling og peberfrugt.
 - Kom evt. lidt hakket rødløg og frisk persille på toppen.