Crispy Chicken Burger

Du skal bruge samme paneringsmetode som du kan finde i min Crispy nuggets opskrift, som også findes her på siden.

Dressingen: 76 kcal pr 100 gram

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 513 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Kylling: 130 gram (194 kcal)
  • Cornflakes: 20 gram ( 80 kcal)
  • Brioche bolle: 50 gram (158 kcal)
  • Ost: 10 gram (25 kcal)
  • Salatmix: 50 gram (8kcal)
  •  Agurk: 24 gram (3kcal)
  • Vegeta: 4 gram (5kcal)
  • Æggehvider: 51 gram (23 kcal)
  • Hvidløgspulver: 4 gram (3 kcal)
  • Chilipulver: 5 gram (16kcal)

Dressing

  • Græsk yoghurt 2%: 150gram (98 kcal)
  • Fetaost tern 2%: 50 gram (51 kcal)
  • Fraiche 5%: 20 gram (22kcal)
  • Hvidløg 2 fede: 6 gram (8 kcal)
  • Padron pepper: 10 gram (2kcal)
  • Salt (0kcal) – Peber (0kcal)
  • Instruktioner

    1.  Brug min crispy nuggets opskrift til crispy kylling strimler.
    2. .Varm din burgerbolle op, indtil den bliver sprød.
    3. Skyl og snit din salat.

    Byg din burger op.

    Dressing: 76 kalorier pr 100 gram.

    1. Kom alle ingredienser i en blender, blend det hele sammen.
    2.  Opbevares i køleskab.

    En portion svarer til 513 kalorier 🍔
    Dressing: 76 kalorier pr 100 gram🍶

     

     

    Leave a Comment

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *