Crispy Chicken Burger

Du skal bruge samme paneringsmetode som du kan finde i min Crispy nuggets opskrift, som også findes her på siden.

Dressingen: 76 kcal pr 100 gram

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 513 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Kylling: 130 gram (194 kcal)
  • Cornflakes: 20 gram ( 80 kcal)
  • Brioche bolle: 50 gram (158 kcal)
  • Ost: 10 gram (25 kcal)
  • Salatmix: 50 gram (8kcal)
  • ¬†Agurk: 24 gram (3kcal)
  • Vegeta: 4 gram (5kcal)
  • √Üggehvider: 51 gram (23 kcal)
  • Hvidl√łgspulver: 4 gram (3 kcal)
  • Chilipulver: 5 gram (16kcal)

Dressing

  • Gr√¶sk yoghurt 2%: 150gram (98 kcal)
  • Fetaost tern 2%: 50 gram (51 kcal)
  • Fraiche 5%: 20 gram (22kcal)
  • Hvidl√łg 2 fede: 6 gram (8 kcal)
  • Padron pepper: 10 gram (2kcal)
  • Salt (0kcal) – Peber (0kcal)
  • Instruktioner

    1.  Brug min crispy nuggets opskrift til crispy kylling strimler.
    2. .Varm din burgerbolle op, indtil den bliver spr√łd.
    3. Skyl og snit din salat.

    Byg din burger op.

    Dressing: 76 kalorier pr 100 gram.

    1. Kom alle ingredienser i en blender, blend det hele sammen.
    2.¬† Opbevares i k√łleskab.

    En portion svarer til 513 kalorier ūüćĒ
    Dressing: 76 kalorier pr 100 gramūüć∂

     

     

    Leave a Comment

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *