Biksemad m. Spejlæg

Hvis du har noget kød i køleskabet fra dagen før, så burde du kaste dig ud i denne bikseret.

Nemt, lækkert og lige til.

 

Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 490 kcal (200 gram – uden æg og rødbeder).
Kcal pr 100 gram: 245 kcal
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Kalveculotte: 250 gram (400 kcal)
  • Sød kartoffel: 468 gram (402 kcal)
  • Syltet rødbeder: 60 gram (39kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)
  • Æg: 2 stk. 96 gram (138 kcal)

Instruktioner

  1. Tænd for ovnen, 220 grader varmluft.
  2. Skyl, skræl og skær sød kartoffel i tern.
  3. Vi havde en rest culotte, så den skulle bare skæres i grove tern.
    Hvis du ikke har rest, skal du stege dit kød først.
  4. Kom din favorit krydderi på kartoflerne, smid dem på en bradepande med bagepapir.
  5. Giv kartoflerne cirka 15 min, kom derefter kødtern ned til kartoflerne og giv det 7 min yderligere.
  6. Server med et spejlæg, og lækre rødbeder.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*