Pasta med kylling og asparges

Portioner i alt: 5
Kcal. pr. portion: 414 kcal (320 gram).
Kcal pr 100 gram: 129 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 450 gram (410 kcal)
  • Penne Pasta: 300 gram: 1050 kcal
  • R√łd Peberfrugt: 165 gram (49 kcal)
  • Gul Peberfrugt: 150 gram: (36 kcal)
  • R√łdl√łg: 89 gram (37kcal)
  • L√łg: 40 gram (16 kcal)
  • Asparges: 200 gram (48kcal)
  • Parmesan: 30 gram (118 kcal)
  • Hvidl√łg: 6 gram (8kcal)
  • Oma Madlavningsfl√łde: 250 gram (138 kcal)
  • Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
  • St√łdt spidskommen: 2 tsk. (23 kcal)
  • St√łdt Paprika: 2 tsk. ( 23 kcal)
  • Honning: 1spsk (50 kcal)
  • Chipotle chili: 1 tsk. (4 kcal)
  • Salt (0 kcal)
  • Peber (0 kcal)
  • Lime saft: 1 spsk (3 kcal)

Instruktioner

  1. Mariner kyllingek√łd i honning, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. paprika, salt, peber, limesaft.
  2. Kom olivenolie p√• en non Stick pande, og steg kyllingek√łdet helt f√¶rdigt.
  3. Sæt letsaltet vand til at koge, det er til pasta og asparges.
  4. Skyl, og snit peberfrugterne, l√łg og asparges.
  5. Kom asparges i det kogende vand i ca. 3 min, tag derefter asparges ud på en tallerken, og kom pasta i vandet.
  6. Sk√¶r det stegte kyllingek√łd i grove tern.
  7. Tag en stor non Stick pande frem, kom l√łg, og peberfrugt tern i, svits det i cirka 6 min.
  8. Pres hvidl√łg ned til gr√łntsagerne.
  9. Kom Oma madlavningsfl√łde, og tomatpure ned i panden med gr√łntsager, efterfulgt af resterende krydderi. Husk og smag til med salt og peber.
  10. Kom Parmesan ost ned til gr√łntsagerne, og lad saucen simre indtil den bliver cremet, og tyk.
  11. Kom pasta ned til gr√łntsagerne, efterfulgt af kylling og asparges.
  12. Lad retten simre i cirka 3 min på lav varme, imens du vender hele indholdet sammen.
  13. Drys lidt mere parmesan på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*