Indbagt Asiatisk kylling

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 378 kcal (2 stykker kylling).
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  •  Kylling filet: 450 gram (446 kcal)
  • Hvedemel: 100 gram
  • Maizena: 30 gram (107 kcal)
  • Hvidløgspulver: 2 spsk. (35 kcal)
  • Stødt Paprika: 2 tsk. (23 kcal)
  •  Løgpulver: 2 tsk. (50 kcal)
  • Timian tørret: 2 tsk. (32 kcal)
  • Æg: 1 Stk. ( 56 gram) (80 kcal)
  • Bagepulver: 2 tsk. (7 kcal)
  • Sesam: 5 gram. (29 kcal)
  • Rapsolie: 1 tsk. (32 kcal)
  • Kærnemælk: 240 gram (87 kcal)

Asiatisk sauce:

  • Risedikke: 1 spsk. (25 kcal)
  • Honning: 1 spsk. (50 kcal)
  • Soyasauce: 2 spsk. (14 kcal)
  • Øster sauce: 1 spsk. (11 kcal)

Instruktioner

 

  1. Skær kyllingebryst i 8 stykker af cirka 56 gram hver.
  2. Kom hvedemel, bagepulver, maizena, 1 tsk. hvidløgspulver, stødt paprika, timian, 1 tsk. løgpulver, salt og peber i en skål. Bland det godt sammen med en gaffel.
  3. I en anden skål kommer du, kærnemælk, æg, salt og peber, hvidløgspulver 1 tsk. løgpulver 1 tsk. i, pisk det godt sammen.
  4. Tag din Actifry op, hvis du ikke har sådan en kan du altid bruge ovnen, tænd den på Maks i grader og varmluft.
  5. Tag 1 kylling styk af gangen, dyp den i hvedemel, derefter i kærnemælksblanding og igen i melet. Du skal ikke spare på det. Dette skal du gør ved alle kyllingestykker.
  6. Spray kyllingen med 1 tsk. olie.
  7. Giv kyllingestykkerne cirka 30 min i actifry, og omkring 35-40 i ovnen, husk altid og tjekke om din kylling er færdigbagt.Asiatisksauce:
  8. Kom alle ingredienser i en lille gryde, varm det forsigtigt op i cirka 12 min.
  9. Dyp den færdigbagte kylling i saucen, og evt drys lidt sesam på.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*