Fajita

Fajita er en god m√•de, og f√• masser af gr√łntsager p√•.

Krydderierne med det saftige kylling k√łd og spr√łde gr√łntsager er det bedste aftensmad.

 

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 450 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

 

 

Ingredienser

  • √Ürlig kylling bryst: 700 gram (735kcal)
  • L√łg: 51 gram (20 kcal)
  • R√łd Peberfrugt: 186 gram (61 kcal)
  • ¬†Gul Peberfrugt: 197 gram (53 kcal)
  • ¬†Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • ¬†Tex Mex tortillas: 160 gram (477 kcal)
  • ¬†Fajita Spice Mix: 36 gram (103 kcal)
  • ¬†Mozzarella 16%: 116 gram (288 kcal)
  • ¬†Vand: 1 dl (0 kcal)

Instruktioner

1. Skyl, og snit alle dine gr√łntsager.
2. Skyl, og snit kylling bryst i smaŐä tern.
3. T√¶nd ovnen paŐä 200 grader, varm luft.
4. Steg kylling bryst i en stor pande, indtil kyllingen er næsten færdigstegt.
5. Kom alle dine gr√łntsager, udover tomat. I panden med kylling.
6. Steg yderligere i cirka 5-6 min.
7. Kom fajita spice mix, i panden og 1 dl vand, lad det simre i 5 min.
8. Kom tortilla i en bradepande, som er bagepapir dækket.
9. Tortilla skal ligges paŐä langs, saŐä de danner en lang tortilla.
10. Kom ost i midten af tortillaerne, efterfulgt af fajitafyld.
11. Slut af med at komme frisk tomat paŐä toppen af fajitaen.
12. Luk fajita sammen, og kom den i ovnen i cirka 7-10 min.
13. Fajita er færdig, og serveres sammen med Salsa, Fraiche og salat til.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*