Pad Krapow

En af Thailands klassiske retter Pad Krapow, denne er dog lavet uden basilikum.

 

Portioner i alt: 2
Kcal. pr. portion: 195 kcal ( 230 gram)
Kcal.pr. 100g: 85 kcal.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Hk. oksek√łd 3-7%: 200 gram (272 kcal)
  • ¬†L√łg: 52 gram (21 kcal)
  • Gul peberfrugt: 72 gram (20 kcal)
  • ¬†Hvidl√łg: 6 gram (8 kcal)
  • Padron peppers: 50 gram (10 kcal)
  • ¬†Ingef√¶r: 15 gram (12 kcal)
  • ¬†Chili flager: 1 tsk (14 kcal)
  • Soya sauce: 20 ml (9 kcal)
  • √ėster sauce: 15 gram (11 kcal)
  • ¬†Fiskesauce: 15 ml (4 kcal)
  • ¬†Kokossukker 1 tsk. (11 kcal) brun farin kan bruges.

Instruktioner

  1. Snit l√łg, hvidl√łg og ingef√¶r helt fint.
  2. Tænd for en wokpande, jeg kommer ikke olie i da min wokpande er non Stick.
  3. Skær peberfrugt i grove tern.
  4. Kom oksek√łd, l√łg, hvidl√łg, og ingef√¶r i wokpanden, steg det indtil k√łdet er n√¶sten f√¶rdigt.
  5. Kom peberfrugt i, steg det yderligere i cirka 5 min.
  6. Kom soyasauce, √łster sauce og fiskesauce i wokpanden, bland det godt sammen.
  7. Tilsæt kokossukker, steg yderligere i 2 min, og retten er færdig

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*