**Ægte glutenfri pizzabund, 8 bunde**
Pr. Bund: 220 kcal.
Ingredienser
- 450 g. Glutenfri Pizzamel (Caputo)
- 15 g. Gær
- 3 dl. Lunken vand
- 1,5 spsk. Olivenolie
- 1 tsk salt
- 1 tsk honning
Fremgangsmåde
- Opløs gæren i det lunken vand, og tilsæt olivenolie og honning. Rør indtil det hele er opløst.
- Tilsæt derefter halvdelen af melet, og rør det med et piskeris, til alle klumper er væk. Kom derefter salt i sejen, og rør det rundt.
- Tilsæt herefter det sidste af melet. Brug en røremaskine på middel-høj hastighed (vi bruger hastighed 4 af 7) – og rør indtil dejen slipper kanterne. Det tager ca. 7-8 minutter.
- Lad dejen stå på ved stuetemperatur i 30 minutter.
- Del herefter dejen op i det antal kugler, som du gerne vil have. Jo mindre kugler, desto mindre er pizzarne.
- Lad dejen hæve i 2 timer herefter. Igen ved stuetemperatur, og MEGET gerne i en lufttæt beholder smurt med olivenolie.
- Form den på bordet med evt. rismel, eller majsmel under.
- Nu kan du bruge din pizzadej!
- Velbekomme
Husk at tagge med #instakøkken når du deler din hjemmelavede pizza!