Glutenfri Pizzabund

 

**Ægte glutenfri pizzabund, 8 bunde**

Pr. Bund: 220 kcal.

 

Ingredienser

  • 450 g. Glutenfri Pizzamel (Caputo)
  • 15 g. Gær
  • 3 dl. Lunken vand
  • 1,5 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honning

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i det lunken vand, og tilsæt olivenolie og honning. Rør indtil det hele er opløst.
  2. Tilsæt derefter halvdelen af melet, og rør det med et piskeris, til alle klumper er væk. Kom derefter salt i sejen, og rør det rundt.
  3. Tilsæt herefter det sidste af melet. Brug en røremaskine på middel-høj hastighed (vi bruger hastighed 4 af 7) – og rør indtil dejen slipper kanterne. Det tager ca. 7-8 minutter.
  4. Lad dejen stå på ved stuetemperatur i 30 minutter.
  5. Del herefter dejen op i det antal kugler, som du gerne vil have. Jo mindre kugler, desto mindre er pizzarne.
  6. Lad dejen hæve i 2 timer herefter. Igen ved stuetemperatur, og MEGET gerne i en lufttæt beholder smurt med olivenolie.
  7. Form den på bordet med evt. rismel, eller majsmel under.
  8. Nu kan du bruge din pizzadej!
  9. Velbekomme

 

Husk at tagge med #instakøkken når du deler din hjemmelavede pizza!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*