Glutenfri Pizzabund

 

**Ægte glutenfri pizzabund, 8 bunde**

Pr. Bund: 220 kcal.

 

Ingredienser

  • 450 g. Glutenfri Pizzamel (Caputo)
  • 15 g. G√¶r
  • 3 dl. Lunken vand
  • 1,5 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honning

Fremgangsmåde

  1. Opl√łs g√¶ren i det lunken vand, og tils√¶t olivenolie og honning. R√łr indtil det hele er opl√łst.
  2. Tils√¶t derefter halvdelen af melet, og r√łr det med et piskeris, til alle klumper er v√¶k. Kom derefter salt i sejen, og r√łr det rundt.
  3. Tils√¶t herefter det sidste af melet. Brug en r√łremaskine p√• middel-h√łj hastighed (vi bruger hastighed 4 af 7) – og r√łr indtil dejen slipper kanterne. Det tager ca. 7-8 minutter.
  4. Lad dejen stå på ved stuetemperatur i 30 minutter.
  5. Del herefter dejen op i det antal kugler, som du gerne vil have. Jo mindre kugler, desto mindre er pizzarne.
  6. Lad dejen hæve i 2 timer herefter. Igen ved stuetemperatur, og MEGET gerne i en lufttæt beholder smurt med olivenolie.
  7. Form den på bordet med evt. rismel, eller majsmel under.
  8. Nu kan du bruge din pizzadej!
  9. Velbekomme

 

Husk at tagge med #instak√łkken n√•r du deler din hjemmelavede pizza!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*