Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Æg: 2 stk (160 kcal)
- Æggehvider: 51 gram (23 kcal)
- Røget kalkunpålæg: 70 gram (70 kcal)
- Gul peberfrugt: 104 gram (27 kcal)
- Forårsløg: 72 gram (23 kcal)
- Kikærtemel: ca. 60 gram (202 kcal)
- Bagepulver: 1 tsk. (4 kcal)
- Yoghurt neutral 1,5%: 49 gram (23kcal)
- Revet cheddarost: 10 gram (40 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0 kcal)
Instruktioner
- Skyl, og skær grøntsagerne og kalkunpålæg i små tern, kom dem i en skål.
- Bland æg, æggehvider, yoghurt og grøntsagstern sammen i en skål.
- Tilføj mel, bagepulver, salt og peber i.
- Pisk det hele sammen, den skal ha en konsistens der er lidt mere flydende end alm. vaffeldej.
- Tænd din vaffeljern, husk og evt. brug smør hvis din vaffel jern ikke er non stick.
- Husk at drysse lidt cheddarost på hver vaffel, inden du lukker vaffeljernet i.
Velbekomme –