Portioner i alt: 4
Pr. portion: 444 kcal
Tilberedningstid: 30 min
Ingredienser
- Pasta: 200 gram (702 kcal)
- Cherrytomater: 200 gram (52 kcal)
- Marinerede artiskokhjerter: 70 gram (271 kcal)
- Kalamata oliven uden sten: 50 gram (132 kcal)
- Rødløg: 50 gram (23 kcal)
- Frisk mozzarella: 125 gram (310 kcal)
- Kylling filet: 250 gram (265 kcal)
- Frisk persille: 10 gram (4 kcal)
- taliensk dressing (Chestfords): 4 spsk (20 kcal)
Instruktioner
- Steg kyllingen på en nonstick pande, kom dine favorit krydderi på. Jeg brugte oregano, vegeta og peber.
- Kog pastaen, dræn den efterfølgende og lad den køle let af.
- Hak rødløg, og persille helt fint.
- Skyl og halvere tomaterne.
- Kombinere alle ingredienserne sammen i en skål, og vend det i den italienske dressing.
- Riv evt. frisk parmesan henover.