Italiensk inspireret pastasalat

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 444 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

 

  •  Pasta: 200 gram (702 kcal)
  • Cherrytomater: 200 gram (52 kcal)
  • Marinerede artiskokhjerter: 70 gram (271 kcal)
  • Kalamata oliven uden sten: 50 gram (132 kcal)
  • Rødløg: 50 gram (23 kcal)
  • Frisk mozzarella: 125 gram (310 kcal)
  • Kylling filet: 250 gram (265 kcal)
  • Frisk persille: 10 gram (4 kcal)
  • taliensk dressing (Chestfords): 4 spsk (20 kcal)

Instruktioner

  1.  Steg kyllingen på en nonstick pande, kom dine favorit krydderi på. Jeg brugte oregano, vegeta og peber.
  2.  Kog pastaen, dræn den efterfølgende og lad den køle let af.
  3.  Hak rødløg, og persille helt fint.
  4. Skyl og halvere tomaterne.
  5.  Kombinere alle ingredienserne sammen i en skål, og vend det i den italienske dressing.
  6. Riv evt. frisk parmesan henover.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*