Italiensk inspireret pastasalat

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 444 kcal
Tilberedningstid:  30 min

Ingredienser

 

  • ¬†Pasta: 200 gram (702 kcal)
  • Cherrytomater: 200 gram (52 kcal)
  • Marinerede artiskokhjerter: 70 gram (271 kcal)
  • Kalamata oliven uden sten: 50 gram (132 kcal)
  • R√łdl√łg: 50 gram (23 kcal)
  • Frisk mozzarella: 125 gram (310 kcal)
  • Kylling filet: 250 gram (265 kcal)
  • Frisk persille: 10 gram (4 kcal)
  • taliensk dressing (Chestfords): 4 spsk (20 kcal)

Instruktioner

  1.  Steg kyllingen på en nonstick pande, kom dine favorit krydderi på. Jeg brugte oregano, vegeta og peber.
  2. ¬†Kog pastaen, dr√¶n den efterf√łlgende og lad den k√łle let af.
  3. ¬†Hak r√łdl√łg, og persille helt fint.
  4. Skyl og halvere tomaterne.
  5.  Kombinere alle ingredienserne sammen i en skål, og vend det i den italienske dressing.
  6. Riv evt. frisk parmesan henover.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*