Italiensk Lasagne

Pr√łv denne simple dog l√¶kre italienske opskrift p√• lasagne.
Opskriften er inspireret af den store italienske kogebog.

Portioner i alt: 2
Kcal. pr. portion: 558 kcal.
Tilberedningstid:  1 T.

Ingredienser

  • Hk oksek√łd 5%: 250 gram (483 kcal)
  • Lasagneplader: 100 gram (Fuldkornplader kan ogsaŐä bruges) (358 kcal)
  • Gulerod: 70 gram (29kcal)
  • L√łg: 72 gram (26 kcal)
  • Tomat Passata: 200 gram (74 kcal)
  • R√łdvin: 1 dl (48 kcal)
  • Olivenolie: 1 tsk. (23 kcal)
  • Mornay sauce 5%: 45 gram (47 kcal)
  • ¬†Parmesanost: 7 gram (23 kcal)
  • ¬†Oregano: 1 tsk. (5 kcal)
  • Salt (0kcal)
  • Peber (0kcal)

Instruktioner

  1. Snit l√łg og gulerod helt fint, kom det i en gryde sammen med olivenolie, svits det i cirka 5-6 min.
  2. Kom hk. oksek√łd i gryden, brun det.
  3. Kom r√łdvin i gryden, og lad det fordampe helt.
  4. Kom derefter tomat passata og krydderierne i gryden, lad k√łdsaucen simre i cirka 35 min.
  5. T√¶nd ovnen paŐä 220 grader alm. ovnvarme.
  6. Byg din lasagne op, skiftevis med k√łdsauce, lasagneplader og ost.
  7. Drys parmesan ost paŐä toppen af din lasagne, kom lasagnen i ovnen i cirka 30 min.

Lasagnen er klar til servering, med en god let salat som tilbeh√łr.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*