Italiensk Lasagne

Prøv denne simple dog lækre italienske opskrift på lasagne.
Opskriften er inspireret af den store italienske kogebog.

Portioner i alt: 2
Kcal. pr. portion: 558 kcal.
Tilberedningstid:  1 T.

Ingredienser

  • Hk oksekød 5%: 250 gram (483 kcal)
  • Lasagneplader: 100 gram (Fuldkornplader kan også bruges) (358 kcal)
  • Gulerod: 70 gram (29kcal)
  • Løg: 72 gram (26 kcal)
  • Tomat Passata: 200 gram (74 kcal)
  • Rødvin: 1 dl (48 kcal)
  • Olivenolie: 1 tsk. (23 kcal)
  • Mornay sauce 5%: 45 gram (47 kcal)
  •  Parmesanost: 7 gram (23 kcal)
  •  Oregano: 1 tsk. (5 kcal)
  • Salt (0kcal)
  • Peber (0kcal)

Instruktioner

  1. Snit løg og gulerod helt fint, kom det i en gryde sammen med olivenolie, svits det i cirka 5-6 min.
  2. Kom hk. oksekød i gryden, brun det.
  3. Kom rødvin i gryden, og lad det fordampe helt.
  4. Kom derefter tomat passata og krydderierne i gryden, lad kødsaucen simre i cirka 35 min.
  5. Tænd ovnen på 220 grader alm. ovnvarme.
  6. Byg din lasagne op, skiftevis med kødsauce, lasagneplader og ost.
  7. Drys parmesan ost på toppen af din lasagne, kom lasagnen i ovnen i cirka 30 min.

Lasagnen er klar til servering, med en god let salat som tilbehør.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*