Portioner i alt: 4
Pr. portion: 312 kcal.
Pr.100 gram: 198
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Kyllingebryst: 500 gram (495 kcal)
- Kartofler: 600 gram (492 kcal)
- Sød kartoffel: 100 gram (86 kcal)
- Asparges: 180 gram (40 kcal)
- Rødløg: 114 gram (48 kcal)
- Broccoli: 90 gram (32 kcal
- Hvidløg: 12 gram (16 kcal)
- Lurpak Spray: 4 gram (34 kcal)
- Citron: 1/2 15 gram (7 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0kcal)
Instruktioner
- Skyl og snit grøntsagerne, placer dem på bradepande.
- Skyl kyllingen, placer kyllingen på bradepande.
- Skær citron, placer dem rundt omkring på bradepanden.
- Kom din favorit krydderi på, jeg brugte vegeta, allround til kartoflerne, cayenne peber til kyllingen.
- Kom bradepanden i ovnen i cirka 45 min 180 grader alm. ovn varme.
- Tag bradepanden ud, pres den varme citron på kyllingen, og det samme gør du med hvidløget.