Kylling med grøntsager

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 312 kcal.
Pr.100 gram: 198
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 500 gram (495 kcal)
  • Kartofler: 600 gram (492 kcal)
  • Sød kartoffel: 100 gram (86 kcal)
  • Asparges: 180 gram (40 kcal)
  • Rødløg: 114 gram (48 kcal)
  • Broccoli: 90 gram (32 kcal
  • Hvidløg: 12 gram (16 kcal)
  • Lurpak Spray: 4 gram (34 kcal)
  • Citron: 1/2 15 gram (7 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0kcal)

Instruktioner

  1. Skyl og snit grøntsagerne, placer dem på bradepande.
  2. Skyl kyllingen, placer kyllingen på bradepande.
  3.  Skær citron, placer dem rundt omkring på bradepanden.
  4.  Kom din favorit krydderi på, jeg brugte vegeta, allround til kartoflerne, cayenne peber til kyllingen.
  5. Kom bradepanden i ovnen i cirka 45 min 180 grader alm. ovn varme.
  6. Tag bradepanden ud, pres den varme citron på kyllingen, og det samme gør du med hvidløget.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*