Oksekød og grøntsager i fad.

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 399 kcal.
Pr.100 gram: 118 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

  • Blomkål: 450 gram (108 kcal)
  • Asparges: 200 gram (44 kcal)
  • Sød kartoffel: 153 gram (132 kcal)
  •  HK. Oksekød 3-7%: 400 gram (538 kcal)
  • COOP tomatsauce basilikum: 420 gram (214 kcal)
  • Revet mozzarella 13%: 100 gram (248 kcal)
  • Philadelphia 12%: 200 gram (296 kcal)
  • Allround krydderi: 12 gram (11 kcal)
  • Vegeta: 1 tsk. (14 kcal)
  • Peber: (0 kcal)

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær grøntsagerne ud i grove stykker, placer dem i et ovnfast fad.
  3. Varm Philadelphia kort i mikroovnen i cirka 30 sekunder.
  4. Smør den varme Philadelphia over grøntsagerne, kom allround krydderi på.
  5. Kom fadet i ovnen, imens du laver kødsaucen.
  6. Brun kødet på en pande, når kødet er brunet færdigt kom tomatsauce, Vegeta og peber i.
  7.  Hæld kødet over grøntsagerne, lig fadet tilbage i ovnen.
  8. Giv retten 25 min, kom revet ost på og giv det yderligere 5 min. Indtil osten er færdig.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*