Kyllingefrikadeller

Portioner i alt: 24  Frikadeller
Pr. portion: 53 kcal pr styk.
Tilberedningstid:  35 min

Ingredienser

  •  HK. Kyllingekød 3-7%: 800 gram (968 kcal)
  • Rød peberfrugt: 150 gram (50 kcal)
  • Løg: 114 gram (46 kcal)
  • Hytteost light (lidl): 300 gram (207 kcal)
  • Hvidløgspulver: 1 spsk.
  • Vegeta: 2 tsk.
  • Stødt peber: 1 tsk.
  • Chilipulver (valgfrit) 1/2 tsk.

Instruktioner

  1. Hak peberfrugt, og løg i små fine tern.
  2.  Kom grøntsagerne, hytteost i en skål og rør det rundt.
  3.  Kom kød, og krydderierne i den samme skål, bland det godt sammen.
  4.  Tænd ovnen på 220 grader alm. ovnvarme.
  5.  Lav 26 små frikadeller, og placer dem på et stk. bagepapir.
  6. Bag dem i ovnen i cirka 20 min.

    Disse kyllingefrikadeller indeholder ingen former for mel, eller havregryn. De er gode til mealpreparation, fordi de forbliver saftige selv efter opvarmning.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*