Portioner i alt: 24 Frikadeller
Pr. portion: 53 kcal pr styk.
Tilberedningstid: 35 min
Ingredienser
- HK. Kyllingekød 3-7%: 800 gram (968 kcal)
- Rød peberfrugt: 150 gram (50 kcal)
- Løg: 114 gram (46 kcal)
- Hytteost light (lidl): 300 gram (207 kcal)
- Hvidløgspulver: 1 spsk.
- Vegeta: 2 tsk.
- Stødt peber: 1 tsk.
- Chilipulver (valgfrit) 1/2 tsk.
Instruktioner
- Hak peberfrugt, og løg i små fine tern.
- Kom grøntsagerne, hytteost i en skål og rør det rundt.
- Kom kød, og krydderierne i den samme skål, bland det godt sammen.
- Tænd ovnen på 220 grader alm. ovnvarme.
- Lav 26 små frikadeller, og placer dem på et stk. bagepapir.
- Bag dem i ovnen i cirka 20 min.
Disse kyllingefrikadeller indeholder ingen former for mel, eller havregryn. De er gode til mealpreparation, fordi de forbliver saftige selv efter opvarmning.