Portioner i alt: 4
Pr. portion: 550 kcal
Tilberedningstid: 45 min
Ingredienser
- Flankesteak: 600 gram (762 kcal)
- Basmati ris: 200 gram (710 kcal)
- Avocado: 140 gram (256 kcal)
- Rødløg: 32 gram (15 kcal)
- Tomat: 375 gram (56 kcal)
- Padron: 100 gram (19 kcal)
- Iceberg: 150 gram (21 kcal)
- Dorritos: 50 gram (251 kcal)
- Tomatpure: 15 gram (12 kcal)
- Taco spice: 20 gram (53 kcal)
- Hvidløgspulver: 1 Spsk.
- Cayenne peber: 2 tsk.
- Vand: 500 ml
- Chilipulver (valgfrit) 1/2 tsk.
Instruktioner
- Smør flankesteak ind i krydderierne, gnid dem godt ind i kødet.
- Steg flankesteak som anbefalet bag på pakken.
- Når flankesteak er ved at være stegt færdigt, kommer du padron peber, og 1 tomat i efterfulgt af vand. Lad dette simre indtil der kun er en smule vand i.
- Fjern kødet fra panden, og kom det over på en tallerken. Hvor du piller kødet fra hinanden.
- Blend padron peber, tomat og væsken fra panden. (Husk tjek om din blender kan køre varmt mad). Hæld derefter saucen henover kødet.
- Kog risen, i letsaltet vand.
- Skyl og snit salaten.
- Blend, avocado, rødløg og cremefraiche sammen smag til med salt og peber.
- Byg din tacobowl op.