Taco bowl med flankesteak

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 550 kcal
Tilberedningstid:  45 min

Ingredienser

  • ¬†Flankesteak: 600 gram (762 kcal)
  • ¬†Basmati ris: 200 gram (710 kcal)
  • ¬†Avocado: 140 gram (256 kcal)
  • R√łdl√łg: 32 gram (15 kcal)
  • Tomat: 375 gram (56 kcal)
  • Padron: 100 gram (19 kcal)
  • Iceberg: 150 gram (21 kcal)
  • Dorritos: 50 gram (251 kcal)
  • Tomatpure: 15 gram (12 kcal)
  • Taco spice: 20 gram (53 kcal)
  • Hvidl√łgspulver: 1 Spsk.
  • Cayenne peber: 2 tsk.
  • ¬†Vand: 500 ml
  • Chilipulver (valgfrit) 1/2 tsk.

Instruktioner

  1. Sm√łr flankesteak ind i krydderierne, gnid dem godt ind i k√łdet.
  2. Steg flankesteak som anbefalet bag på pakken.
  3.  Når flankesteak er ved at være stegt færdigt, kommer du padron peber, og 1 tomat i efterfulgt af vand. Lad dette simre indtil der kun er en smule vand i.
  4. ¬†Fjern k√łdet fra panden, og kom det over p√• en tallerken. Hvor du piller k√łdet fra hinanden.
  5. ¬†Blend padron peber, tomat og v√¶sken fra panden. (Husk tjek om din blender kan k√łre varmt mad). H√¶ld derefter saucen henover k√łdet.
  6.  Kog risen, i letsaltet vand.
  7. Skyl og snit salaten.
  8. ¬†Blend, avocado, r√łdl√łg og cremefraiche sammen smag til med salt og peber.
  9. Byg din tacobowl op.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*