Portioner i alt: 4
Pr. portion: 357 kcal
Tilberedningstid: 60 min
Ingredienser
- Kartofler: 600 gram (492 kcal)
- Oksekød max 5%: 400 gram (544 kcal)
- Mornaysauce 12%: 200 gram (320 kcal)
- Tomat: 215 gram (19 kcal)
- Løg: 125 gram (50 kcal)
- Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
- Vegeta: 2 tsk.
- Paprika: 1/2 tsk.
- Peber: 1/2 tsk.
- Timian: 1 tsk.
Instruktioner
- Skræl, og skær kartoflerne i meget tynde skiver, skyl dem efterfølgende i koldt vand.
- Skær friske tomaterne ud i tern.
- Brun oksekød på en non stick pande.
- Tilføj tomat i tern, og alle krydderier undtagen timian.
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Byg mousakka op med et lag kartoffel, derefter 1 spsk. mornaysauce og så oksekød. Lag på lag indtil du ikke mere kød eller kartofler. Husk at drysse timian på kartoflerne.
- Slut af med et lag mornaysauce.
- Retten skal ha cirka 50 min i ovnen ved 220 grader alm. ovnvarme.