Mousakka

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 357 kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Kartofler: 600 gram (492 kcal)
  • Oksekød max 5%: 400 gram (544 kcal)
  • Mornaysauce 12%: 200 gram (320 kcal)
  • Tomat: 215 gram (19 kcal)
  • Løg: 125 gram (50 kcal)
  • Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
  • Vegeta: 2 tsk.
  • Paprika: 1/2 tsk.
  • Peber: 1/2 tsk.
  • Timian: 1 tsk.

Instruktioner

  1. Skræl, og skær kartoflerne i meget tynde skiver, skyl dem efterfølgende i koldt vand.
  2. Skær friske tomaterne ud i tern.
  3.  Brun oksekød på en non stick pande.
  4. Tilføj tomat i tern, og alle krydderier undtagen timian.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Byg mousakka op med et lag kartoffel, derefter 1 spsk. mornaysauce og så oksekød. Lag på lag indtil du ikke mere kød eller kartofler. Husk at drysse timian på kartoflerne.
  7. Slut af med et lag mornaysauce.
  8.  Retten skal ha cirka 50 min i ovnen ved 220 grader alm. ovnvarme.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*