Mousakka

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 357 kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Kartofler: 600 gram (492 kcal)
  • Oksek√łd max 5%: 400 gram (544 kcal)
  • Mornaysauce 12%: 200 gram (320 kcal)
  • Tomat: 215 gram (19 kcal)
  • L√łg: 125 gram (50 kcal)
  • Hvidl√łg: 3 gram (4 kcal)
  • Vegeta: 2 tsk.
  • Paprika: 1/2 tsk.
  • Peber: 1/2 tsk.
  • Timian: 1 tsk.

Instruktioner

  1. Skr√¶l, og sk√¶r kartoflerne i meget tynde skiver, skyl dem efterf√łlgende i koldt vand.
  2. Skær friske tomaterne ud i tern.
  3. ¬†Brun oksek√łd p√• en non stick pande.
  4. Tilf√łj tomat i tern, og alle krydderier undtagen timian.
  5. Tænd ovnen på 220 grader.
  6. Byg mousakka op med et lag kartoffel, derefter 1 spsk. mornaysauce og s√• oksek√łd. Lag p√• lag indtil du ikke mere k√łd eller kartofler. Husk at drysse timian p√• kartoflerne.
  7. Slut af med et lag mornaysauce.
  8.  Retten skal ha cirka 50 min i ovnen ved 220 grader alm. ovnvarme.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*