Hurtig wok ret med kylling

Portioner i alt: 1
Pr. portion: 478 kcal
Tilberedningstid:  15 min

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 190 gram (210 kcal)
  • √ėkologisk wok gr√łntsager: 200 gram (63 kcal)
  • R√łdl√łg: 60 gram (28 kcal)
  • Ris nudler ukogt: 50 gram (179 kcal)
  • Chili: Efter √łnske
  • Salt: Efter √łnske
  • Karry: Efter √łnske
  • Citronpeber: Efter √łnske

Instruktioner

  1. Skær kyllingebryst i strimler og steg det i en nonstick wokpande.
  2. ¬†Sk√¶r r√łdl√łg i skiver, tilf√łj det ned i wokpanden efterfulgt af krydderier. Du kan altid tilf√łje de krydderier du selv √łnsker.
  3.  Kog risnudlerne, dræn dem for vand.
  4. ¬†Tilf√łj wokblanding ned i wokpanden, steges i cirka 4-5 min.
  5. ¬†Vend de risnudlerne forsigtigt sammen med gr√łntsagerne.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*