Kødtærte

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 395kcal
Tilberedningstid:  1 t 20 min

Ingredienser

  • Hakket oksekød 3-7%: 300 gram (405 kcal)
  • Gulerod: 110 gram (45 kcal)
  • Champignon: 80 gram (21 kcal)
  • Kartofler: 200 gram (166 kcal)
  • Grønne ærter: 40 gram (24 kcal)
  • Broccoli: 90 gram (32 kcal)
  • Løg: 160 gram (63 kcal)
  • Tomatpure: 1 spsk. (12 kcal)
  • Fond du chef okse: 1 stk. (26 kcal)
  • Vand: 2 dl.
  • Butterdej: 200 gram(786 kcal)
  • Salt
  • Peber
  • Laurbærblade: 1 stk.
  • Paprika: 1/2 tsk.
  • Hvidløgspulver: 2 tsk.

Instruktioner

  1.  Skyl og snit grøntsagerne i små stykker.
  2.  Brun kødet i en nonstick gryde, og tilføj alle grøntsager samt vand og krydderierne.
  3.  Lad retten koge i cirka 60 min, der skal altid være lidt vand i gryden.Husk at smage til undervejs
  4.  Tænd ovnen på 180 grader.
  5.  Fyld dine forme med kødsauce, og luk det med butterdejslåg.
  6.  Bag det i cirka 10-13 min i ovnen, indtil butterdej har en sprød, og gylden overflade.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*