Portioner i alt: 4
Pr. portion: 395kcal
Tilberedningstid: 1 t 20 min
Ingredienser
- Hakket oksekød 3-7%: 300 gram (405 kcal)
- Gulerod: 110 gram (45 kcal)
- Champignon: 80 gram (21 kcal)
- Kartofler: 200 gram (166 kcal)
- Grønne ærter: 40 gram (24 kcal)
- Broccoli: 90 gram (32 kcal)
- Løg: 160 gram (63 kcal)
- Tomatpure: 1 spsk. (12 kcal)
- Fond du chef okse: 1 stk. (26 kcal)
- Vand: 2 dl.
- Butterdej: 200 gram(786 kcal)
- Salt
- Peber
- Laurbærblade: 1 stk.
- Paprika: 1/2 tsk.
- Hvidløgspulver: 2 tsk.
Instruktioner
- Skyl og snit grøntsagerne i små stykker.
- Brun kødet i en nonstick gryde, og tilføj alle grøntsager samt vand og krydderierne.
- Lad retten koge i cirka 60 min, der skal altid være lidt vand i gryden.Husk at smage til undervejs
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Fyld dine forme med kødsauce, og luk det med butterdejslåg.
- Bag det i cirka 10-13 min i ovnen, indtil butterdej har en sprød, og gylden overflade.