Minestrone suppe med oksekød

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 339kcal
Tilberedningstid:  60 min

Ingredienser

  • Magert oksekødklump: 300 gram
  • Kartoffel: 300 gram
  • Gulerod i tern: 150 gram
  • Ærter: 100 gram
  • Løg i tern: 110 gram
  • Selleri: 43 gram (7 kcal)
  • Hakkede tomater (dåse): 400 gram
  • Olivenolie: 1 tsk.
  • Grøntsagsboullion: 1 tern
  • Tomatpure: 1 spsk.
  • Suppehorn: 100 gram
  • Laurbærblade: 2 stk.
  • Timian tørret: 1 tsk.
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1. Skær oksekød i små tern.
  2. Kom løg, gulerødder, selleri i en gryde med lidt olivenolie i, brun det i par minutter.Tilsæt kødtern ned i gryden, brun kødet godt. Tilsæt derefter alle krydderierne.
  3. Lav grøntsagsboullion ved instruktioner bag på bouillon pakken.
  4. Tilsæt den færdiglavede grøntsagsboullion ned i gryden, efterfulgt af 300 ml vand.
  5. Kom de hakkede tomater i, kartofler i tern og tomatpure.
  6. Lad suppen koge i cirka 30-45 minutter ved middelvarme. Sørg for at der altid er nok vand i gryden så kartoflerne kan koge færdigt.
  7. De sidste 10 min, inden suppen er færdig hælder du suppehorn og ærter i gryden og lad suppen koge yderligere indtil suppehorn er færdigkogt.
  8. Suppen er klar til servering, drys evt. noget frisk persille på toppen.
  9. Husk denne slags suppe skal være en “tyk suppe” uden for meget væske.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*