Rosti med kartofler & Squash

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 116 kcal
Tilberedningstid:  20 min

Ingredienser

  • Revet kartoffel: 190 gram
  • Revet squash: 90 gram
  • Mel: 1 spsk.
  • Revet ost 13%: 20 gram
  • Hvidl√łgspulver: 1 tsk.
  • Salt: 1/2 tsk.
  • Timian: 1/2 tsk.
  • Vegeta: 1/2 tsk.

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
  2. Bland revet kartoffel, og revet squash sammen. Dr√¶n massen godt for vand, da det ellers ikke bliver spr√łdt.
  3. Kom krydderierne, ost, og mel i, bland det godt rundt.
  4. G√łr dine h√¶nder v√•de, og lav 6 sm√• flade dej klatter p√• en bradepande som er tild√¶kket med bagepapir.
  5. Rosti bages i cirka 20 min, indtil de er spr√łde og gylden. Husk at trykke dem flade par gange under bagning.
  6. De kan også sagtens laves i en actifry eller steges på en pande.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*