Portioner i alt: 2
Pr. portion: 116 kcal
Tilberedningstid: 20 min
Ingredienser
- Revet kartoffel: 190 gram
- Revet squash: 90 gram
- Mel: 1 spsk.
- Revet ost 13%: 20 gram
- Hvidløgspulver: 1 tsk.
- Salt: 1/2 tsk.
- Timian: 1/2 tsk.
- Vegeta: 1/2 tsk.
Instruktioner
- Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
- Bland revet kartoffel, og revet squash sammen. Dræn massen godt for vand, da det ellers ikke bliver sprødt.
- Kom krydderierne, ost, og mel i, bland det godt rundt.
- Gør dine hænder våde, og lav 6 små flade dej klatter på en bradepande som er tildækket med bagepapir.
- Rosti bages i cirka 20 min, indtil de er sprøde og gylden. Husk at trykke dem flade par gange under bagning.
- De kan også sagtens laves i en actifry eller steges på en pande.