Rosti med kartofler & Squash

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 116 kcal
Tilberedningstid:  20 min

Ingredienser

  • Revet kartoffel: 190 gram
  • Revet squash: 90 gram
  • Mel: 1 spsk.
  • Revet ost 13%: 20 gram
  • Hvidløgspulver: 1 tsk.
  • Salt: 1/2 tsk.
  • Timian: 1/2 tsk.
  • Vegeta: 1/2 tsk.

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
  2. Bland revet kartoffel, og revet squash sammen. Dræn massen godt for vand, da det ellers ikke bliver sprødt.
  3. Kom krydderierne, ost, og mel i, bland det godt rundt.
  4. Gør dine hænder våde, og lav 6 små flade dej klatter på en bradepande som er tildækket med bagepapir.
  5. Rosti bages i cirka 20 min, indtil de er sprøde og gylden. Husk at trykke dem flade par gange under bagning.
  6. De kan også sagtens laves i en actifry eller steges på en pande.
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*