Portioner i alt: 4
Pr. portion: 431 kcal
Tilberedningstid: 40 min
Ingredienser
- Olivenolie: 1 tsk.
- HK. oksekød 4-7%: 400 gram
- Løg: 160 gram.
- Hvidløg: 10 gram
- Hønsebouillon: 1 terning.
- Hakkede tomater: 400 gram
- Tomatpure: 1 spsk.
- Basilikum: 1 tsk.
- Oregano: 1 tsk.
- Timian: 1 tsk.
- Fuldkornslasagneplader: 200 gram
- Mozzarella 13%: 100 gram
- Parmesanost: 30 gram
- Gulerod: 100 gram
Instruktioner
- Varm en tsk. olivenolie i en stor gryde..
- Når olien er varm, smuldres oksekød i gryden, krydres med salt og peber efter smag og svitses indtil brunet. Tøm fedt fra oksekød og sæt oksekød til side.
- Tilsæt hakket løg og gulerod i panden og sauter, indtil løgene blir bløde, ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg og sauter 30 sekunder længere.
- Tilsæt kylling bouillon, ternede tomater, tomatpuré, basilikum, oregano, timian, brunet oksekød og smag til med salt og peber.
- Tilsæt 500 ml vand.
- Lad det simre i 20 minutter.
- I mellemtiden forbereder du lasagne nudler ved at knuse dem til grove stykker.
- Kom lasagne nudlerne ned til kødsaucen, lad det simre i cirka 15 min på middelvarme.
- Når lasagne suppen er færdigkogt, drysser du mozzarella og parmesan ost på toppen.