Lasagne suppe

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 431 kcal
Tilberedningstid: 40 min

Ingredienser

  • Olivenolie: 1 tsk.
  • HK. oksekød 4-7%: 400 gram
  • Løg: 160 gram.
  • Hvidløg: 10 gram
  • Hønsebouillon: 1 terning.
  • Hakkede tomater: 400 gram
  • Tomatpure: 1 spsk.
  • Basilikum: 1 tsk.
  • Oregano: 1 tsk.
  • Timian: 1 tsk.
  • Fuldkornslasagneplader: 200 gram
  • Mozzarella 13%: 100 gram
  • Parmesanost: 30 gram
  • Gulerod: 100 gram

Instruktioner

  1. Varm en tsk. olivenolie i en stor gryde..
  2. Når olien er varm, smuldres oksekød i gryden, krydres med salt og peber efter smag og svitses indtil brunet. Tøm fedt fra oksekød og sæt oksekød til side.
  3.  Tilsæt hakket løg og gulerod i panden og sauter, indtil løgene blir bløde, ca. 3 minutter. Tilsæt hvidløg og sauter 30 sekunder længere.
  4.  Tilsæt kylling bouillon, ternede tomater, tomatpuré, basilikum, oregano, timian, brunet oksekød og smag til med salt og peber.
  5. Tilsæt 500 ml vand.
  6. Lad det simre i 20 minutter.
  7. I mellemtiden forbereder du lasagne nudler ved at knuse dem til grove stykker.
  8.  Kom lasagne nudlerne ned til kødsaucen, lad det simre i cirka 15 min på middelvarme.
  9.  Når lasagne suppen er færdigkogt, drysser du mozzarella og parmesan ost på toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*