Lasagne suppe

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 431 kcal
Tilberedningstid: 40 min

Ingredienser

  • Olivenolie: 1 tsk.
  • HK. oksek√łd 4-7%: 400 gram
  • L√łg: 160 gram.
  • Hvidl√łg: 10 gram
  • H√łnsebouillon: 1 terning.
  • Hakkede tomater: 400 gram
  • Tomatpure: 1 spsk.
  • Basilikum: 1 tsk.
  • Oregano: 1 tsk.
  • Timian: 1 tsk.
  • Fuldkornslasagneplader: 200 gram
  • Mozzarella 13%: 100 gram
  • Parmesanost: 30 gram
  • Gulerod: 100 gram

Instruktioner

  1. Varm en tsk. olivenolie i en stor gryde..
  2. NaŐär olien er varm, smuldres oksek√łd i gryden, krydres med salt og peber efter smag og svitses indtil brunet. T√łm fedt fra oksek√łd og s√¶t oksek√łd til side.
  3. ¬†Tils√¶t hakket l√łg og gulerod i panden og sauter, indtil l√łgene blir bl√łde, ca. 3 minutter. Tils√¶t hvidl√łg og sauter 30 sekunder l√¶ngere.
  4. ¬†Tils√¶t kylling bouillon, ternede tomater, tomatpureŐĀ, basilikum, oregano, timian, brunet oksek√łd og smag til med salt og peber.
  5. Tilsæt 500 ml vand.
  6. Lad det simre i 20 minutter.
  7. I mellemtiden forbereder du lasagne nudler ved at knuse dem til grove stykker.
  8. ¬†Kom lasagne nudlerne ned til k√łdsaucen, lad det simre i cirka 15 min paŐä middelvarme.
  9. ¬†NaŐär lasagne suppen er f√¶rdigkogt, drysser du mozzarella og parmesan ost paŐä toppen.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*