Nem og lækker kylling ret, som smager af sommer.
Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 371 kcal. (350 gram)
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Ærlig kylling bryst 400 gram
- Basmati Ris 200 gram
- Squash 248 gram
- Soltørret tomater 50 gram
- Parmesan 30 gram
- Fond du Chef Vegetable (1 stk)
- Oma madlavningsfløde 4%
- Olivenolie 1 tsk.
- Salt 1 tsk.
- Peber ½ tsk.
- Citron 1 halv
Instruktioner
- Tag en stor pande frem gerne med låg, kom olivenolie i og varm den godt op.
- Skyld og rens din kylling bryst, kom derefter alle krydderierne på og steg kyllingen på panden, indtil kyllingen er færdigstegt.
- Tag den færdigstegte kylling bryst af panden, og stil det over på en tallerken.
- Skyl dine ris, og kom det i den samme pande som du stegte kylling i. Kom 4 dl vand i (der skal muligvis mere i), et styk fond og rør godt rundt.
- Skyl og skær din squash i halv cirkler, kom dem ned i panden sammen med ris, efterfulgt af soltørrede tomater.
- Lad risene koge i cirka 5 min, kom derefter Oma madlavningsfløde i efterfulgt af parmesan ost. Placer derefter kyllingen på toppen af risen og lig låg på. Lad retten simre i cirka 15min, eller til risen er færdigkogt.
- Tag risen af komfuret, placer citronskiverne på toppen og lad låget forblive på panden i yderligere 10 min.
- Retten er færdig og klar til servering, evt med en lækker salat til.