One pot Kylling & Ris

Nem og lækker kylling ret, som smager af sommer.

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 371 kcal. (350 gram)
Tilberedningstid: 45 min.

 

 

Ingredienser

  • Ærlig kylling bryst 400 gram
  • Basmati Ris 200 gram
  •  Squash 248 gram
  • Soltørret tomater 50 gram
  • Parmesan 30 gram
  • Fond du Chef Vegetable (1 stk)
  • Oma madlavningsfløde 4%
  • Olivenolie 1 tsk.
  • Salt 1 tsk.
  • Peber ½ tsk.
  • Citron 1 halv

Instruktioner

  1. Tag en stor pande frem gerne med låg, kom olivenolie i og varm den godt op.
  2. Skyld og rens din kylling bryst, kom derefter alle krydderierne på og steg kyllingen på panden, indtil kyllingen er færdigstegt.
  3. Tag den færdigstegte kylling bryst af panden, og stil det over på en tallerken.
  4. Skyl dine ris, og kom det i den samme pande som du stegte kylling i. Kom 4 dl vand i (der skal muligvis mere i), et styk fond og rør godt rundt.
  5. Skyl og skær din squash i halv cirkler, kom dem ned i panden sammen med ris, efterfulgt af soltørrede tomater.
  6. Lad risene koge i cirka 5 min, kom derefter Oma madlavningsfløde i efterfulgt af parmesan ost. Placer derefter kyllingen på toppen af risen og lig låg på. Lad retten simre i cirka 15min, eller til risen er færdigkogt.
  7. Tag risen af komfuret, placer citronskiverne på toppen og lad låget forblive på panden i yderligere 10 min.
  8. Retten er færdig og klar til servering, evt med en lækker salat til.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*