Portioner i alt: 4
Pr. portion: 437 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Spaghetti: 260 gram (918 kcal)
- Løg: 114 gram (46 kcal)
- Hk. Oksekød 3-7%: 400 gram (500 kcal)
- Tomater i dåse: 240 gram (48 kcal)
- Vand: 3 dl (0 kcal)
- Hvidløg: 2 fede (8 kcal)
- Taco spice: 15 gram (39 kcal)
- Grøn peberfrugt: 130 gram (27 kcal)
- Rød peberfrugt: 130 gram (36 kcal)
- Chilipulver: 1 tsk (valgfrit) (0 kcal)
- Cheddarost: 30 gram (121 kcal)
- Frisk persille: 15 gram (5 kcal)
- Salt: (0kcal)
- Peber: (0kcal)
Instruktioner
- Tilsæt hvidløg, løg og hakket oksekød til en stor stegepande. Opdel det i bidder med en ske eller en spatel, mens du laver mad. Steg kødet indtil brunet.
- Tøm derefter det overskydende fedt.
- Tilsæt tacokrydderi, tomater i tern, peberfrugt i tern og vand.
- Bland for at kombinere. Tilsæt derefter spaghetti. Sørg for, at spaghetti er dækket af væsken.
- Sænk derefter varmen til lav, og dæk stegepanden med et låg. Lad det simre i 12-15 minutter, eller indtil spaghetti er kogt, omrør lejlighedsvis.
- Fjern låget. Kog et par minutter mere, eller indtil overskydende væske fordamper. Sluk for varmen.
- Tilsæt strimlet cheddarost. Dæk derefter stegepanden med et låg igen. Lad osten smelte. Tilsæt hakket frisk persille og server straks.