One pot taco spaghetti

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 437 kcal.
Tilberedningstid:
30 min.

Ingredienser

  • Spaghetti: 260 gram (918 kcal)
  • L√łg: 114 gram (46 kcal)
  • Hk. Oksek√łd 3-7%: 400 gram (500 kcal)
  • Tomater i d√•se: 240 gram (48 kcal)
  • Vand: 3 dl (0 kcal)
  • Hvidl√łg: 2 fede (8 kcal)
  • Taco spice: 15 gram (39 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 130 gram (27 kcal)
  • R√łd peberfrugt: 130 gram (36 kcal)
  • Chilipulver: 1 tsk (valgfrit) (0 kcal)
  • Cheddarost: 30 gram (121 kcal)
  • Frisk persille: 15 gram (5 kcal)
  • Salt: (0kcal)
  • Peber: (0kcal)

Instruktioner

  1. Tils√¶t hvidl√łg, l√łg og hakket oksek√łd til en stor stegepande. Opdel det i bidder med en ske eller en spatel, mens du laver mad. Steg k√łdet indtil brunet.
  2. T√łm derefter det overskydende fedt.
  3. Tilsæt tacokrydderi, tomater i tern, peberfrugt i tern og vand.
  4. Bland for at kombinere. Tils√¶t derefter spaghetti. S√łrg for, at spaghetti er d√¶kket af v√¶sken.
  5. S√¶nk derefter varmen til lav, og d√¶k stegepanden med et l√•g. Lad det simre i 12-15 minutter, eller indtil spaghetti er kogt, omr√łr lejlighedsvis.
  6. Fjern låget. Kog et par minutter mere, eller indtil overskydende væske fordamper. Sluk for varmen.
  7. Tilsæt strimlet cheddarost. Dæk derefter stegepanden med et låg igen. Lad osten smelte. Tilsæt hakket frisk persille og server straks.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*