One pot taco spaghetti

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 437 kcal.
Tilberedningstid:
30 min.

Ingredienser

  • Spaghetti: 260 gram (918 kcal)
  • Løg: 114 gram (46 kcal)
  • Hk. Oksekød 3-7%: 400 gram (500 kcal)
  • Tomater i dåse: 240 gram (48 kcal)
  • Vand: 3 dl (0 kcal)
  • Hvidløg: 2 fede (8 kcal)
  • Taco spice: 15 gram (39 kcal)
  • Grøn peberfrugt: 130 gram (27 kcal)
  • Rød peberfrugt: 130 gram (36 kcal)
  • Chilipulver: 1 tsk (valgfrit) (0 kcal)
  • Cheddarost: 30 gram (121 kcal)
  • Frisk persille: 15 gram (5 kcal)
  • Salt: (0kcal)
  • Peber: (0kcal)

Instruktioner

  1. Tilsæt hvidløg, løg og hakket oksekød til en stor stegepande. Opdel det i bidder med en ske eller en spatel, mens du laver mad. Steg kødet indtil brunet.
  2. Tøm derefter det overskydende fedt.
  3. Tilsæt tacokrydderi, tomater i tern, peberfrugt i tern og vand.
  4. Bland for at kombinere. Tilsæt derefter spaghetti. Sørg for, at spaghetti er dækket af væsken.
  5. Sænk derefter varmen til lav, og dæk stegepanden med et låg. Lad det simre i 12-15 minutter, eller indtil spaghetti er kogt, omrør lejlighedsvis.
  6. Fjern låget. Kog et par minutter mere, eller indtil overskydende væske fordamper. Sluk for varmen.
  7. Tilsæt strimlet cheddarost. Dæk derefter stegepanden med et låg igen. Lad osten smelte. Tilsæt hakket frisk persille og server straks.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*