Pandekager med frugt.

Portioner i alt: 3
Pr. portion: 291 kcal.
Tilberedningstid:
30 min.

Ingredienser

  • Hvedemel: 85 gram (309 kcal)
  • √Üg: 1 stk. (69 kcal)
  • √Üggehvider: 58 gram (22 kcal)
  • Bagepulver: 1 tsk. (4 kcal)
  • Honning: 1 tsk. (17 kcal)
  • Minim√¶lk: 50 gram (18 kcal)
  • Kiwi: 91 gram (56 kcal)
  • Banan: 53 gram (50 kcal)
  • Appelsin: 30 gram (14 kcal)
  • Bromb√¶r: 100 gram (43 kcal)
  • Hindb√¶r: 60 gram (31 kcal)
  • Kinder maxi: 2 bar (238 kcal)

Instruktioner

  1. Skil blommen fra æggehviderne, og kom blommen i en skål.
  2.  I skålet med blommen kommer du, hvedemel, bagepulver, mandelmælk, citronsaft, og honning i.
  3. R√łr det rundt gerne med en mixer.
  4.  Pisk dine æggehvider helt stift.
  5. Hvis dej blanding er for tyk, kom lidt mere mandelmælk i. Hvis den er for tynd, lidt mere mel.
  6. Vend din dej blanding med dine √¶ggehvider forsigtigt, s√łrg for ikke at sl√• alt luft ud af √¶ggehviderne.
  7. Steg dine pandekager i en non Stick pande (12 stykker)
  8. Anret med de frugt og kinder Maxi.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*