Laks med grøntsager

Portioner i alt: 2
Pr. portion: 460 kcal.
Tilberedningstid:
40 min.

Ingredienser

  •  Frisk laksefilet : 260 gram (536 kcal)
  • Små kartofler: 180 gram (126 kcal)
  • Cherrytomater: 260 gram (79 kcal)
  • Aspargesbroccoli: 150 gram (52 kcal)
  • Asparges: 350 gram (77 kcal)
  • Rødløg: 114 gram (48 kcal)
  • Citronskiver: 7 gram (3 kcal)
  • Timian
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1.  Tænd ovnen på 180 grader, alm ovnvarme.
  2. Skyl alle grøntsager, og klargør dem.
  3.  Kartoflerne skal skæres ud i 4 stykker, så de når at blive færdige sammen med laksen.
  4. Tag en bradepande ud, kom bagepapir på.
  5. Placer grøntsagerne som på billedet.
  6. Kom laks på med skindet nedad.
  7. Drys lidt salt, og peber på laksen, kom to tykke skiver citron på.
  8. Kom salt, og timian på kartoflerne.
  9.  Bag det i cirka 20-25 min i ovnen.
  10. Hvis i vil lave en god dressing til fisken, Knus frisk persille, 1/2 citron, 2 fede hvidløg, 1 tsk olivenolie og 1 tsk salt i en morter. Lad den hvile indtil fisken er færdig.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*