Portioner i alt: 4
Pr. portion: 380 kcal
Tilberedningstid: 25 min
Ingredienser
- Frisk pasta: 500 gram (1135 kcal)
- Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram (138 kcal)
- Parmesanost: 30 gram (114 kcal)
- Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
- Rødløg: 157 gram (66 kcal)
- Hvidløg: 15 gram (22 kcal)
- Frisk persille: 20 gram (9 kcal)
- Vegeta: 5 gram (9 kcal)
- Cayenne peber: efter ønske
- Peber: efter ønske.
Instruktioner
- Skær rødløg, og hvidløg i små tern.
- Kog pastaen al dente, dræn og skyl pastaen.
- Svits løg og hvidløg i en opvarmet pande med olivenolie i.
- Når løgene begynder at blive bløde kommer du madlavningsfløde i efterfulgt af revet parmesan ost, vegeta, cayennepeber, peber og friskhakket persille.
- Lad det simre ved lavvarme i cirka 1 min.
- Kom pastaen ned i panden, vend pastaen forsigtigt i saucen.
- Serveres med evt. grillet kylling til.