Pasta i cremet hvidløgssauce

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 380 kcal
Tilberedningstid:  25 min

Ingredienser

  • Frisk pasta: 500 gram (1135 kcal)
  • Oma madlavningsfløde 4%: 250 gram (138 kcal)
  • Parmesanost: 30 gram (114 kcal)
  • Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
  • Rødløg: 157 gram (66 kcal)
  • Hvidløg: 15 gram (22 kcal)
  • Frisk persille: 20 gram (9 kcal)
  • Vegeta: 5 gram (9 kcal)
  • Cayenne peber: efter ønske
  • Peber: efter ønske.


Instruktioner

  1. Skær rødløg, og hvidløg i små tern.
  2.  Kog pastaen al dente, dræn og skyl pastaen.
  3. Svits løg og hvidløg i en opvarmet pande med olivenolie i.
  4. Når løgene begynder at blive bløde kommer du madlavningsfløde i efterfulgt af revet parmesan ost, vegeta, cayennepeber, peber og friskhakket persille.
  5. Lad det simre ved lavvarme i cirka 1 min.
  6. Kom pastaen ned i panden, vend pastaen forsigtigt i saucen.
  7.  Serveres med evt. grillet kylling til.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*