Denne cremet og lækre wok ret er perfekt til de travle dage, og tager næsten ingen tid at tilberede.
Jeg serverer gerne denne ret med ris, blomkålsris eller nudler.
Portioner i alt: 1
Kcal. pr. portion: 372 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- Durum pasta 140 gram (rå)
- Tomater 300 gram
- Hvidløg 3 fede (ca. 9 gram)
- Frisk Babyspinat 150 gram
- Løg 114 gram
- Vegeta 1,5 tsk. (erstatning for salt)
- Olivenolie 8 gram
- Revet parmesan 6 gram
Instruktioner
- Start med at koge pasta i letsaltet vand, durum pasta skal ofte ha længere tid end almindelig pasta.
- Skyl dine grøntsager grundigt, snit løget og hvidløg fint, skær tomaterne i skiver.
- Kom lidt olivenolie på en varm pande, start med at løgene, de skal svitse lidt sammen med Vegeta, indtil de bliver bløde.
- Kom derefter tomaterne, i rør dem forsigtigt rundt indtil de bliver helt most konsistens.
- Kom babyspinaten i, og hæld 3 spsk. pastavand over i panden.
- Dræn din pasta og kom den i panden, vend det forsigtigt i saucen.
- Riv lidt parmesan ost på toppen