Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser
- Spaghetti: 120 gram (420 kcal)
- Squash: 300 gram (60 kcal)
- Parmesanost: 30 gram (116 kcal)
- Kyllingebryst: 300 gram (282 kcal)
- Oma madlavningsfløde: 150 gram (86 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
- Allround krydderi: 8 gram (8 kcal)
- Cayennepeber: 5 gram (0 kcal)
- Salt: (0 kcal)
- Peber: (0 kcal)
Instruktioner
- Kom 8 gram allround, 2,5 gram cayennepeber, salt og peber på kyllingebryst.
- Steg kyllingebryst på en non stick pande.
- Kog pastaen i letsaltet vand.
- Skær squash ud i spaghetti form.
- Når kyllingen og spaghetti er færdig, kommer du madlavningsfløde i en pande, sammen med hvidløg.
- Lad fløden koge lidt op, tilsæt Cayenne peber, salt og peber.
- Kom parmesan ost i fløden, rør rundt.
- Kom spaghetti og squash i panden med ostesauce, rør rundt
- Placer spaghetti i en tallerken, kom kyllingebryst på toppen.
Velbekomme –