Spaghetti Ala Alfredo.

Portioner i alt: 6
Kcal. pr. 100 gram: 108 kcal.
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • Spaghetti: 120 gram (420 kcal)
  • Squash: 300 gram (60 kcal)
  • Parmesanost: 30 gram (116 kcal)
  • Kyllingebryst: 300 gram (282 kcal)
  • Oma madlavningsfløde: 150 gram (86 kcal)
  • Hvidløg: 6 gram (8 kcal)
  • Allround krydderi: 8 gram (8 kcal)
  • Cayennepeber: 5 gram (0 kcal)
  • Salt: (0 kcal)
  • Peber: (0 kcal)

Instruktioner

  1. Kom 8 gram allround, 2,5 gram cayennepeber, salt og peber på kyllingebryst.
  2. Steg kyllingebryst på en non stick pande.
  3. Kog pastaen i letsaltet vand.
  4. Skær squash ud i spaghetti form.
  5. Når kyllingen og spaghetti er færdig, kommer du madlavningsfløde i en pande, sammen med hvidløg.
  6. Lad fløden koge lidt op, tilsæt Cayenne peber, salt og peber.
  7. Kom parmesan ost i fløden, rør rundt.
  8. Kom spaghetti og squash i panden med ostesauce, rør rundt
  9. Placer spaghetti i en tallerken, kom kyllingebryst på toppen.

Velbekomme –

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*