Oksegryden serveres med rodfrugter, ris eller kartoffel/blomkåls mos.
Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 227 kcal.
Tilberedningstid: 2T 30 min min.
Ingredienser
- Okse inderlår 550 gram
- Gulerødder 250 gram
- Løg 114 gram
- Grøn peberfrugt 119 gram
- Tomat Passata 100 gram
- Oksebouillon 2 tern
- Vand 1 l (kødstykker skal være dækket godt ind)
- Maizena 1 spsk.
- Rapsolie 1 tsk.
- Hvidløgspulver
- Laurbærblade 3 stk.
- Vegeta 1 spsk.
- Peber
- Rødvin 1 dl
Instruktioner
- Skær dit kød i store lige stykker.
- Vask dine grøntsager og skær dem i grove stykker.
- Brun dit kød i en gryde sammen med alle krydderierne. Tilsæt rødvin, og lad den fordampe (det tager cirka 5-6 min).
- Kom passata i, sammen med bouillon tern, efterfulgt af vand og grøntsagerne.
- Retten skal simre i cirka 1,5-2 timer ved svag varme. Kødet skal være helt mørt, hvis du har en trykkoger så brug gerne den.