Oksegryde

Oksegryden serveres med rodfrugter, ris eller kartoffel/blomkåls mos.

 

 

Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 227 kcal.
Tilberedningstid: 2T 30 min min.

Ingredienser

  • ¬†Okse inderlaŐär 550 gram
  • ¬†Guler√łdder 250 gram
  • L√łg 114 gram
  • Gr√łn peberfrugt 119 gram
  • Tomat Passata 100 gram
  • ¬†Oksebouillon 2 tern
  • ¬†Vand 1 l (k√łdstykker skal v√¶re d√¶kket godt ind)
  • ¬†Maizena 1 spsk.
  • Rapsolie 1 tsk.
  • Hvidl√łgspulver
  • Laurb√¶rblade 3 stk.
  • Vegeta 1 spsk.
  • Peber
  • R√łdvin 1 dl

Instruktioner

  1. Sk√¶r dit k√łd i store lige stykker.
  2. Vask dine gr√łntsager og sk√¶r dem i grove stykker.
  3. Brun dit k√łd i en gryde sammen med alle krydderierne. Tils√¶t r√łdvin, og lad den fordampe (det tager cirka 5-6 min).
  4. Kom passata i, sammen med bouillon tern, efterfulgt af vand og gr√łntsagerne.
  5. Retten skal simre i cirka 1,5-2 timer ved svag varme. K√łdet skal v√¶re helt m√łrt, hvis du har en trykkoger saŐä brug gerne den.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*