Raw Karamel Kage

Dette er nok en af mine bedste kage opskrifter, nogensinde.

Kagen smager rigtig godt, og er stadig lav på kalorierne, gør jer selv en tjeneste og smag den!

 

Portioner i alt: 15
Kcal. pr. portion: 116 kcal.
Tilberedningstid: 4 T.

Ingredienser

  • Kokosmel groft 100 gram
  • Mandelmel 50 gram
  • Mandelmælk 30 gram
  • Hampefrø 1 spsk.
  • Peanut butter smooth 75 gram
  • Vand 3 spsk.
  • Lyse chokoladeknapper 70 gram
  • Salt 1 tsk.
  • Soltørrede dadler 200 gram

Instruktioner

  1. Lig dine dadler i blød, i cirka 30 min.
  2. Blend kokosmel helt fint i en blender, kom Hampefrø og mandelmel i, blend det sammen i par sekunder.
  3. Kom “melet” i en skål, sammen med mandelmælk og vand rør det rundt til en masse.
  4. Kom bagepapir i et 25×25 cm fad. Pres dej blanding ned, tykkelsen er cirka 5-6 mm tykkelse. Placer bunden i køleskabet imens vi laver karamel.
  5. Blend dine dadler i en blender, kom peanut butter i og salt. Rør det sammen, dette er din karamel.
  6. Kom et tykt lag karamel på din “bund” som du lavede tidligere. Kom fadet i køleskabet imens vi smelter chokoladen.
  7. Smelt chokoladen over et varmbad til cirka 32 graders varme. Hæld chokoladen udover kagen, og placer kage. I køleskabet i cirka 1-2 timer inden servering.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*