Dette er nok en af mine bedste kage opskrifter, nogensinde.
Kagen smager rigtig godt, og er stadig lav på kalorierne, gør jer selv en tjeneste og smag den!
Portioner i alt: 15
Kcal. pr. portion: 116 kcal.
Tilberedningstid: 4 T.
Ingredienser
- Kokosmel groft 100 gram
- Mandelmel 50 gram
- Mandelmælk 30 gram
- Hampefrø 1 spsk.
- Peanut butter smooth 75 gram
- Vand 3 spsk.
- Lyse chokoladeknapper 70 gram
- Salt 1 tsk.
- Soltørrede dadler 200 gram
Instruktioner
- Lig dine dadler i blød, i cirka 30 min.
- Blend kokosmel helt fint i en blender, kom Hampefrø og mandelmel i, blend det sammen i par sekunder.
- Kom “melet” i en skål, sammen med mandelmælk og vand rør det rundt til en masse.
- Kom bagepapir i et 25×25 cm fad. Pres dej blanding ned, tykkelsen er cirka 5-6 mm tykkelse. Placer bunden i køleskabet imens vi laver karamel.
- Blend dine dadler i en blender, kom peanut butter i og salt. Rør det sammen, dette er din karamel.
- Kom et tykt lag karamel på din “bund” som du lavede tidligere. Kom fadet i køleskabet imens vi smelter chokoladen.
- Smelt chokoladen over et varmbad til cirka 32 graders varme. Hæld chokoladen udover kagen, og placer kage. I køleskabet i cirka 1-2 timer inden servering.