Portioner i alt: 5
Kcal. pr. portion: 414 kcal (320 gram).
Kcal pr 100 gram: 129 kcal
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Kyllingebryst: 450 gram (410 kcal)
- Penne Pasta: 300 gram: 1050 kcal
- Rød Peberfrugt: 165 gram (49 kcal)
- Gul Peberfrugt: 150 gram: (36 kcal)
- Rødløg: 89 gram (37kcal)
- Løg: 40 gram (16 kcal)
- Asparges: 200 gram (48kcal)
- Parmesan: 30 gram (118 kcal)
- Hvidløg: 6 gram (8kcal)
- Oma Madlavningsfløde: 250 gram (138 kcal)
- Olivenolie: 1 tsk. (27 kcal)
- Stødt spidskommen: 2 tsk. (23 kcal)
- Stødt Paprika: 2 tsk. ( 23 kcal)
- Honning: 1spsk (50 kcal)
- Chipotle chili: 1 tsk. (4 kcal)
- Salt (0 kcal)
- Peber (0 kcal)
- Lime saft: 1 spsk (3 kcal)
Instruktioner
- Mariner kyllingekød i honning, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. paprika, salt, peber, limesaft.
- Kom olivenolie på en non Stick pande, og steg kyllingekødet helt færdigt.
- Sæt letsaltet vand til at koge, det er til pasta og asparges.
- Skyl, og snit peberfrugterne, løg og asparges.
- Kom asparges i det kogende vand i ca. 3 min, tag derefter asparges ud på en tallerken, og kom pasta i vandet.
- Skær det stegte kyllingekød i grove tern.
- Tag en stor non Stick pande frem, kom løg, og peberfrugt tern i, svits det i cirka 6 min.
- Pres hvidløg ned til grøntsagerne.
- Kom Oma madlavningsfløde, og tomatpure ned i panden med grøntsager, efterfulgt af resterende krydderi. Husk og smag til med salt og peber.
- Kom Parmesan ost ned til grøntsagerne, og lad saucen simre indtil den bliver cremet, og tyk.
- Kom pasta ned til grøntsagerne, efterfulgt af kylling og asparges.
- Lad retten simre i cirka 3 min på lav varme, imens du vender hele indholdet sammen.
- Drys lidt mere parmesan på toppen.