Portioner i alt: 4
Kcal. pr. portion: 378 kcal (2 stykker kylling).
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Kylling filet: 450 gram (446 kcal)
- Hvedemel: 100 gram
- Maizena: 30 gram (107 kcal)
- Hvidløgspulver: 2 spsk. (35 kcal)
- Stødt Paprika: 2 tsk. (23 kcal)
- Løgpulver: 2 tsk. (50 kcal)
- Timian tørret: 2 tsk. (32 kcal)
- Æg: 1 Stk. ( 56 gram) (80 kcal)
- Bagepulver: 2 tsk. (7 kcal)
- Sesam: 5 gram. (29 kcal)
- Rapsolie: 1 tsk. (32 kcal)
- Kærnemælk: 240 gram (87 kcal)
Asiatisk sauce:
- Risedikke: 1 spsk. (25 kcal)
- Honning: 1 spsk. (50 kcal)
- Soyasauce: 2 spsk. (14 kcal)
- Øster sauce: 1 spsk. (11 kcal)
Instruktioner
- Skær kyllingebryst i 8 stykker af cirka 56 gram hver.
- Kom hvedemel, bagepulver, maizena, 1 tsk. hvidløgspulver, stødt paprika, timian, 1 tsk. løgpulver, salt og peber i en skål. Bland det godt sammen med en gaffel.
- I en anden skål kommer du, kærnemælk, æg, salt og peber, hvidløgspulver 1 tsk. løgpulver 1 tsk. i, pisk det godt sammen.
- Tag din Actifry op, hvis du ikke har sådan en kan du altid bruge ovnen, tænd den på Maks i grader og varmluft.
- Tag 1 kylling styk af gangen, dyp den i hvedemel, derefter i kærnemælksblanding og igen i melet. Du skal ikke spare på det. Dette skal du gør ved alle kyllingestykker.
- Spray kyllingen med 1 tsk. olie.
- Giv kyllingestykkerne cirka 30 min i actifry, og omkring 35-40 i ovnen, husk altid og tjekke om din kylling er færdigbagt.Asiatisksauce:
- Kom alle ingredienser i en lille gryde, varm det forsigtigt op i cirka 12 min.
- Dyp den færdigbagte kylling i saucen, og evt drys lidt sesam på.