Tacos

Portioner i alt: 7
Kcal. pr. portion:  225 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

 

  • Tortilla de små: 280 gram (834 kcal)
  • HK. Oksekød 3-7%: 300 gram (396 kcal)
  • Kidney bønner dåse: 120 gram (98 kcal)
  • Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • Iceberg: 80 gram (10 kcal)
  • Rødløg: 90 gram (38 kcal)
  • Salsa: 45 gram (12 kcal)
  • Taco spice: 15 gram (39 kcal)
  • Cheddar revet: 30 gram (124 kcal)
  • Lime: 24 gram (13 kcal)

Instruktioner

 

  1. Brun kødet.
  2. Kom kidney bønner i panden, med kødet.
  3. Kom halvdel af taco spice i, og cirka 140ml vand.
  4. Lad kødet simre ved lav varme i cirka 10 min.
  5. Skyl og snit grøntsagerne i små tern.
  6. Gør dine tortilla klar på bordet, kom ost, rødløg, iceberg, tomat og 1/2 tsk salsa midt på hver tortilla.
  7. Fordel det færdigstegte kød ud på de 7 tortillaer.
  8. Klap hver tortilla sammen.
  9. I panden, som du har stegt kød i. Hælder du vand i og resten af taco spice, lad det koge op.
  10. Kom en tortilla af gangen ned i panden med vandet, lad den simre cirka 3 min på hver side. Dette gør du med alle tortillaerne.
  11. Hvis du fortrækker sprøde tortilla, søger du for at alt vand er kogt ind, inden du stiller tortillaerne i panden.
  12. Pres frisk lime henover tortillaerne.

    Velbekomme-

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*