Tacos

Portioner i alt: 7
Kcal. pr. portion:  225 kcal
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser

 

  • Tortilla de sm√•: 280 gram (834 kcal)
  • HK. Oksek√łd 3-7%: 300 gram (396 kcal)
  • Kidney b√łnner d√•se: 120 gram (98 kcal)
  • Tomat: 125 gram (19 kcal)
  • Iceberg: 80 gram (10 kcal)
  • R√łdl√łg: 90 gram (38 kcal)
  • Salsa: 45 gram (12 kcal)
  • Taco spice: 15 gram (39 kcal)
  • Cheddar revet: 30 gram (124 kcal)
  • Lime: 24 gram (13 kcal)

Instruktioner

 

  1. Brun k√łdet.
  2. Kom kidney b√łnner i panden, med k√łdet.
  3. Kom halvdel af taco spice i, og cirka 140ml vand.
  4. Lad k√łdet simre ved lav varme i cirka 10 min.
  5. Skyl og snit gr√łntsagerne i sm√• tern.
  6. G√łr dine tortilla klar p√• bordet, kom ost, r√łdl√łg, iceberg, tomat og 1/2 tsk salsa midt p√• hver tortilla.
  7. Fordel det f√¶rdigstegte k√łd ud p√• de 7 tortillaer.
  8. Klap hver tortilla sammen.
  9. I panden, som du har stegt k√łd i. H√¶lder du vand i og resten af taco spice, lad det koge op.
  10. Kom en tortilla af gangen ned i panden med vandet, lad den simre cirka 3 min p√• hver side. Dette g√łr du med alle tortillaerne.
  11. Hvis du fortr√¶kker spr√łde tortilla, s√łger du for at alt vand er kogt ind, inden du stiller tortillaerne i panden.
  12. Pres frisk lime henover tortillaerne.

    Velbekomme-

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*