Portioner i alt: 9
Kcal. pr. portion: 83 kcal pr styk (96 kcal pr styk inkl. proteinpulver)
Pr 100 gram: 177 kcal
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- Chokolade 80%: 52 gram (289 kcal)
- Æg: 96 gram (138 kcal)
- Æggehvider: 33 gram (17 kcal)
- Æblemos på glas: 40 gram (32 kcal)
- Hampefrø: 6 gram (32 kcal)
- Kakaopulver: 15 gram (36 kcal)
- Kokos sukker: 10 gram ( 40 kcal)
- Hvedemel: 50 gram (182 kcal)
- Bagepulver: 4 gram (7 kcal)
- Whey proteinpulver: 30 gram (111 kcal) valgfrit!
Instruktioner
- Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
- Smelt chokoladen, over vandbad.
- Pisk æggene, æggehvider sammen med kokossukker i cirka 3 min.
- Kom hvedemel, og bagepulver ned i skålen til de piskede æg.
- Kom den smeltede chokolade, ned i skålen pisk det på lav hastighed.
- Kom æblemost, og hampefrø ned i skålen, pisk det på lav hastighed.
- . Kom kakao pulver, og evt. proteinpulver ned i skålen, pisk det igen på lav hastighed.
- Kom dejen ned i et lille fad på 23 cm x 23 cm
- Brownien skal ha cirka 6 min i ovnen, den skal ha et mousse konsistens i midten.