Boller i Karry

Portioner i alt: 20
Kcal. pr. portion: 46 kcal pr k√łdbolle
Tilberedningstid: 50 min.

Ingredienser

 

K√łdboller:

  • Hakket kyllingek√łd 3-6% 400 gram
  • ¬†√Üg 1 stk.
  • Havregryn 1 spsk. (5 gram)
  • L√łg 114 gram
  • Hvidl√łg 1 fed
  • Karry pulver 2 tsk.
  • ¬†Gurkemeje 1 tsk.
  • Peber
  • Vegeta 1 tsk.
  • St√łdt Paprika ¬Ĺ tsk.

Sauce:

  • L√łg 110 gram
  • Fond du chef vegetable 1 stk.
  • Rapsolie 1 spsk.
  • Hvedemel 2 spsk.
  • Vand 400 ml
  • Karrypulver 2 tsk.
  • ¬†Gurkemeje 1 tsk.
  • ¬†Cayenne peber 1 tsk.
  • Laurb√¶rblade 1 tsk.
  • Oma madlavningsfl√łde 250 mlValgfrit Topping:
  • Revet √¶ble 26 gram – 12 kalorier
  • N√łdder og rosin blanding (Coop) 11 gram – 124 kalorier

Instruktioner

 

  1. Start med at lave k√łdbollerne. Hak l√łg i smaŐä tern helt fint. Bland derefter resten af ingredienserne sammen i en skaŐäl, og form 20 k√łdboller ( cirka 20 gram raŐä v√¶gt pr k√łdbolle).
  2. Lig k√łdbollerne i cirka 45 min i k√łleskabet.
  3. Varm en pande op med rapsolie, kom l√łgtern, krydderierne og fond i r√łr rundt I cirka 1 min, kom derefter 1 spsk. hvedemel i og r√łr rundt i cirka 20 sekunder. H√¶ld vand i panden.
  4. Kom k√łdbollerne i panden med vand, og lad dem simre ved lav varme i cirka 10 min.
  5. Tag laŐäget af panden, og h√¶ld Oma madlavningsfl√łde i og lad det simre med laŐäg paŐä i yderligere 6-7 min. Eller indtil k√łdbollerne er f√¶rdige, og du har en l√¶kker cremet sauce.
  6. ¬†Retten er klar til servering.Jeg serverer ris, og gr√łntsager til.
    – Velbekomme

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*