Portioner i alt: 4
Pr. portion: 399 kcal.
Pr.100 gram: 118 kcal
Tilberedningstid: 45 min.
Ingredienser
- Blomkål: 450 gram (108 kcal)
- Asparges: 200 gram (44 kcal)
- Sød kartoffel: 153 gram (132 kcal)
- HK. Oksekød 3-7%: 400 gram (538 kcal)
- COOP tomatsauce basilikum: 420 gram (214 kcal)
- Revet mozzarella 13%: 100 gram (248 kcal)
- Philadelphia 12%: 200 gram (296 kcal)
- Allround krydderi: 12 gram (11 kcal)
- Vegeta: 1 tsk. (14 kcal)
- Peber: (0 kcal)
Instruktioner
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skær grøntsagerne ud i grove stykker, placer dem i et ovnfast fad.
- Varm Philadelphia kort i mikroovnen i cirka 30 sekunder.
- Smør den varme Philadelphia over grøntsagerne, kom allround krydderi på.
- Kom fadet i ovnen, imens du laver kødsaucen.
- Brun kødet på en pande, når kødet er brunet færdigt kom tomatsauce, Vegeta og peber i.
- Hæld kødet over grøntsagerne, lig fadet tilbage i ovnen.
- Giv retten 25 min, kom revet ost på og giv det yderligere 5 min. Indtil osten er færdig.