Portioner i alt: 12 skiver
Pr. portion: 58 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- Hvedemel: 70 gram
- Proteinpulver: 50 gram
- Bagepulver: 1 tsk.
- Øko citron: 1 stk.
- Æg: 2 hele
- Æggehvider: 58 gram
- Minimælk: 2 spsk.
- Sødemiddel Huxol: 10 gram
Instruktioner
- Bland æg, æggehvider, mælk, revet citronskal, citronsaft sammen.
- Pisk det godt sammen indtil, det begynder at skabe små bobler.
- Kom resten af ingredienser i, pisk det forsigtig sammen ved brug af piskeris. Sørg for du ikke slår alt luft ud af kagen.
- Kom bagepapir i en brødform.
- Hæld kageblanding i.
- Kagen skal bages i 30 min ved 170 grader varm luft i en forvarmet ovn.
Ikke tag kagen ud af ovnen med det samme. Lad den køle af med ovnlågen åben.
Ikke skær i kagen, før den er helt afkølet. Du kan risikere at den falder sammen og bliver tung og kompakt.