Nem Citronkage

Portioner i alt: 12 skiver
Pr. portion: 58 kcal.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • Hvedemel: 70 gram
  • Proteinpulver: 50 gram
  • Bagepulver: 1 tsk.
  • Øko citron: 1 stk.
  • Æg: 2 hele
  • Æggehvider: 58 gram
  • Minimælk: 2 spsk.
  • Sødemiddel Huxol: 10 gram

Instruktioner

  1. Bland æg, æggehvider, mælk,  revet citronskal, citronsaft sammen. 
  2. Pisk det godt  sammen indtil, det begynder at skabe små bobler.
  3. Kom resten af ingredienser i, pisk det forsigtig sammen ved brug af piskeris. Sørg for du ikke slår alt luft ud af kagen.
  4. Kom bagepapir i en brødform.
  5. Hæld kageblanding i.
  6. Kagen skal bages i 30 min ved 170 grader varm luft i en forvarmet ovn.


Ikke tag kagen ud af ovnen med det samme. Lad den køle af med ovnlågen åben.
Ikke skær i kagen, før den er helt afkølet. Du kan risikere at den falder sammen og bliver tung og kompakt.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*