Hawaii Kylling

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 241 kcal.
Pr. 100 gram: 120 kcal
Tilberedningstid:
35 min.

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 450 gram (468 kcal)
  • Gr√łn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
  • R√łdl√łg: 156 gram (66 kcal)
  • Hvidl√łg: 3 gram (4 kcal)
  • R√łd chili: 13 gram (5 kcal)
  • Ananas i tern: 300 gram (180 kcal)
  • Soya sauce: 14 gram (32 kcal)
  • Fiskesauce: 10 gram (3 kcal)
  • Ris eddike: 15 gram (25 kcal)
  • Kokossukker: 3 spsk. (120 kcal)
  • Citronsaft: 2 spsk. (11 kcal)

Instruktioner

  1. Skyl kyllingen, og skær den i tern.
  2. Steg kyllingen færdigt i en wok pande med ananassaft fra dåsen i.
  3. Skyl og sk√¶r gr√łntsager i grove stykker, l√¶g dem til side.
  4. Press hvidl√łg i en sk√•l, kom citronsaft, soyasauce, fiskesauce , riseddike og kokossukker i. Bland det godt sammen.
  5.  Hæld det i wokpanden sammen med kyllingen.
  6.  Lad det koge op i cirka 6 min.
  7. ¬†Kom gr√łntsagerne i.
  8.  Lad retten simre indtil saucen er kogt helt ind.
  9. Kom ananastern i.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Serveres med ris som tilbeh√łr.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*