Hawaii Kylling

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 241 kcal.
Pr. 100 gram: 120 kcal
Tilberedningstid:
35 min.

Ingredienser

  • Kyllingebryst: 450 gram (468 kcal)
  • Grøn peberfrugt: 143 gram (30 kcal)
  • Rødløg: 156 gram (66 kcal)
  • Hvidløg: 3 gram (4 kcal)
  • Rød chili: 13 gram (5 kcal)
  • Ananas i tern: 300 gram (180 kcal)
  • Soya sauce: 14 gram (32 kcal)
  • Fiskesauce: 10 gram (3 kcal)
  • Ris eddike: 15 gram (25 kcal)
  • Kokossukker: 3 spsk. (120 kcal)
  • Citronsaft: 2 spsk. (11 kcal)

Instruktioner

  1. Skyl kyllingen, og skær den i tern.
  2. Steg kyllingen færdigt i en wok pande med ananassaft fra dåsen i.
  3. Skyl og skær grøntsager i grove stykker, læg dem til side.
  4. Press hvidløg i en skål, kom citronsaft, soyasauce, fiskesauce , riseddike og kokossukker i. Bland det godt sammen.
  5.  Hæld det i wokpanden sammen med kyllingen.
  6.  Lad det koge op i cirka 6 min.
  7.  Kom grøntsagerne i.
  8.  Lad retten simre indtil saucen er kogt helt ind.
  9. Kom ananastern i.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Serveres med ris som tilbehør.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*