Taquitos med spicy kylling.

Portioner i alt: 9
Pr. portion: 195 kcal.
Tilberedningstid:
45 min.

Ingredienser

  • Hvedemel: 250 gram
  • Bagepulver: 2 gram
  • 1 dl lunkent vand:
  • Salt: 1 tsk.
  • Stødt paprika: 3 tsk.
  • Becel let: 50 gram
  • Kyllinge inder filet: 200 gram
  • Philadelphia light: 150 gram
  • Cheddarost: 20 gram
  • COOP salatost: 50 gram
  • Syltede jalapenos: 50 gram
  • Cayennepeber: 2 spsk.
  • Stødt koriander: 1 tsk.
  • Spidskommen: ½ tsk.
  • Chiliflager: 1 spsk.
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

  1. Kog kylling i en gryde med vand, uden salt.
  2. Kom, hvedemel, bagepulver, vand, becel let, stødt paprika, salt i en skål.
  3. Ælt dejen i cirka 10-15 min, indtil den er blevet fast og glat.
  4. Læg dejen til side i en skål, imens du forbereder fyldet.
  5.  Kom den kogte kylling ned i en skål, og kom, Philadelphia, salatost. jalapenos, krydderierne og cheddar ost i.
  6. Pisk det hele godt sammen, smag til om der mangler salt eller peber.
  7. Tag din dej frem, og lav 9 lige store stykker.
  8. Tag hvert lille styk dej, og rul det ud til en rund tortilla, dejen skal være papirtyndt.
  9. Kom kyllingefyld i midten, og rul tortillaen sammen som en forårsrulle. Sørg for at der ikke kan flyde fyld ud i enderne. Dette gør du med alle 9 stykker dej.
  10. Du kan vælge og stege dine taquitos, eller brug airfryer, eller bruge ovnen. Du vil opnå størst sprødhed med stegning i olie men det vil også betyde flere kalorier pr. styk. Jeg lavede mine i airfryeren.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*