Portioner i alt: 4
Pr. portion: 395 kcal
Tilberedningstid: 45 min
Ingredienser
- Rapsolie: 1 Spsk.
- Kyllingebryst: 450 gram
- Hvidløg: 9 gram
- Sambal oelek: 1 tsk.
- Tomatpure: 1 Spsk.
- Færdiglavet hønsebouillon: 148 gram
- Kokossukker: ½ tsk.
- Peanutbutter: 2 spsk.
- Hoisin sauce: 2 spsk.
- Basmatiris: 180 gram
Valgfri topping:
- Hakket koriander: 1 Spsk.
- Agurk strimler: 30 gram
- Peanuts: 7 gram
- Salt: ½ tsk.
Instruktioner
- Kom rapsolie i en dyb stegepande, tænd for varmen.
- Skyl kyllingebryster, og salt dem.
- Steg kyllingen færdigt på stegepanden.
- Kog risen som beskrevet bag på pakken.
- Kom hakket hvidløg, sambal oelek og tomatpure i panden, og svits i cirka 30 sekunder.
- Kom derefter hønsebouillon, kokossukker, peanutbutter og hoisin sauce i, og rør rundt indtil det begynder at koge.
- Kom kyllingen ned til saucen, og lad retten simre i cirka 10 min.
- Top retten med hakket koriander, tynde agurkestrimler og peanuts.