Satay Kylling

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 395 kcal
Tilberedningstid:  45 min

Ingredienser

  • Rapsolie: 1 Spsk.
  • Kyllingebryst: 450 gram
  • Hvidløg: 9 gram
  • Sambal oelek: 1 tsk.
  • Tomatpure: 1 Spsk.
  • Færdiglavet hønsebouillon: 148 gram
  • Kokossukker: ½ tsk.
  • Peanutbutter: 2 spsk.
  • Hoisin sauce: 2 spsk.
  • Basmatiris: 180 gram

    Valgfri topping:

  • Hakket koriander: 1 Spsk.
  • Agurk strimler: 30 gram
  • Peanuts: 7 gram
  • Salt: ½ tsk.

Instruktioner

  1.  Kom rapsolie i en dyb stegepande, tænd for varmen.
  2.  Skyl kyllingebryster, og salt dem.
  3.  Steg kyllingen færdigt på stegepanden.
  4.  Kog risen som beskrevet bag på pakken.
  5.  Kom hakket hvidløg, sambal oelek og tomatpure i panden, og svits i cirka 30 sekunder.
  6.  Kom derefter hønsebouillon, kokossukker, peanutbutter og hoisin sauce i, og rør rundt indtil det begynder at koge.
  7.  Kom kyllingen ned til saucen, og lad retten simre i cirka 10 min.
  8. Top retten med hakket koriander, tynde agurkestrimler og peanuts.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*