Satay Kylling

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 395 kcal
Tilberedningstid:  45 min

Ingredienser

  • Rapsolie: 1 Spsk.
  • Kyllingebryst: 450 gram
  • Hvidl√łg: 9 gram
  • Sambal oelek: 1 tsk.
  • Tomatpure: 1 Spsk.
  • F√¶rdiglavet h√łnsebouillon: 148 gram
  • Kokossukker: ¬Ĺ tsk.
  • Peanutbutter: 2 spsk.
  • Hoisin sauce: 2 spsk.
  • Basmatiris: 180 gram

    Valgfri topping:

  • Hakket koriander: 1 Spsk.
  • Agurk strimler: 30 gram
  • Peanuts: 7 gram
  • Salt: ¬Ĺ tsk.

Instruktioner

  1.  Kom rapsolie i en dyb stegepande, tænd for varmen.
  2.  Skyl kyllingebryster, og salt dem.
  3. ¬†Steg kyllingen f√¶rdigt paŐä stegepanden.
  4. ¬†Kog risen som beskrevet bag paŐä pakken.
  5. ¬†Kom hakket hvidl√łg, sambal oelek og tomatpure i panden, og svits i cirka 30 sekunder.
  6. ¬†Kom derefter h√łnsebouillon, kokossukker, peanutbutter og hoisin sauce i, og r√łr rundt indtil det begynder at koge.
  7.  Kom kyllingen ned til saucen, og lad retten simre i cirka 10 min.
  8. Top retten med hakket koriander, tynde agurkestrimler og peanuts.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*