Carbonara

Portioner i alt: 4
Pr. portion: 483 kcal
Tilberedningstid:  20 min

Ingredienser

  • Kalkunbacon: 125 gram (146 kcal)
  • Pasta: 350 gram (1288 kcal)
  • Parmigiano ost: 70 gram (270 kcal)
  • Æggeblommer: 80 gram (183 kcal)
  • Hvidløgspulver: 5 gram (17 kcal)
  • Olivenolie: 3 gram (27 kcal)
  • Pastavand: 2 spsk. (0 kcal)
  • Salt:
  • Peber:

Instruktioner

  1.  Kog pasta i letsaltet vand.
  2.  Varm en stegepande op med olivenolie.
  3. Skær bacon i små tern, og steg det helt sprødt.
  4. Bland æggeblommerne med fintrevet parmesan ost.
  5. Kom den kogte pasta ned i stegepanden, hæld æggeblomme/oste bladning ned til pastaen, drys hvidløgspulver i.
  6. Hæld 2 spsk. pasta vand i og vend pastaen i den lækre sauce.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Serveres med en god portion grøntsager.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*